Mergi la conţinutul principal

Punte între generaţii la Căminul «Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel»

Ca în fiecare an, pe data de 1 octombrie s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Cu acest prilej, elevi de la Liceul Teoretic "Mihail Sebastian" şi copii de la Grădiniţa nr. 25, structura şcolii "Radu Tudoran", au fost în vizită la Căminul pentru persoane vârstnice "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel", unde au fost primiţi cu căldură de bătrâni, dar şi de personalul instituţiei, printre care ergoterapeut Mariana Ioniţă şi directoarea Căminului, jurist Manuela Băjenaru. Elevii de liceu au susţinut un program artistic cuprinzând versuri specifice Zilei Persoanelor Vârstnice, apoi au oferit flori şi daruri bătrânilor. Coordonatorii proiectului educaţional şi de voluntariat "Credinţă şi iubire", în cadrul căruia s-a derulat activitatea, sunt profesoarele Mariana Popescu, Oana Gheţu şi Iuliana Calciu, cu sprijinul directoarei Raluca Ionescu. Copiii de la Grădiniţa nr. 25, grupa mare B, au susţinut un program artistic coordonat de doamna profesor învăţământ preşcolar Guţoi Carmen, cu sprijinul directoarei Otilia Teodoru. Această activitate s-a derulat în parteneriat cu părinţii copiilor.
Se continuă astfel o punte între generaţii, bazată pe iubire şi respect reciproc, care va continua cu derularea altor activităţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro