Mergi la conţinutul principal

Punctele gospodărești de la blocurile ANL, „invadate” de locatarii caselor din Lacu Dulce

* cei de la blocuri se plâng că modulele de colectare selectivă au ajuns adevărate gropi de gunoi pentru cei de la case, care aduc aduc deșeuri cu cărucioare și chiar cu căruțele,  fără să-i tragă nimeni la răspundere

 

 

 

 

Modulele de colectare selectivă montate de Primărie în zona ANL Lacu Dulce, care ar trebui folosite doar de locatarii acestui cartier de blocuri, sunt ”invadate” zilnic de deșeurile aduse în cantitate mare de locatarii caselor din Lacu Dulce. În mod normal, aceștia ar fi trebuit să plătească o taxă de salubritate, la fel ca toți cetățenii din municipiu, astfel încât să li se ridice deșeurile din fața porții de către operatorul de salubritate arondat. ”Cei de la case aduc gunoaie cu cărucioare, cu tomberoane câteodată chiar și cu căruțele și îi răstoarnă în pubelele noastre. Efectiv aduc mormane întregi lângă blocul nostru, de parcă aici ar fi groapă de gunoi, și nu le face nimeni nimic. Polițiștii locali trec pe lângă ei și se fac că nu-i văd. Tomberoanele astea ar trebui folosite doar de locatarii blocurilor, că pentru asta plătim taxa de salubritate...”, ne-a spus un locatar revoltat, care ne-a pus la dispoziție și fotografii de la fața locului.

Cei de la ANL Lacu Dulce se plâng că modulele de colectare nu mai au de multă vreme ușile de acces închise cu cheia. Practic, e totul lăsat vraiște, iar la tomberoanele dinăuntru are acces oricine, putându-se arunca gunoaiele direct cu sacul, în loc ca depozitarea să poată fi făcută doar prin acea fantă ce permite depunerea unor cantități mici.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro