Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punct final in proiectul "Centru Integrat de Resurse pentru Persoanele Dezavantajate Profesional"

In cursul zilei de miine, SC "Ceprohart" in parteneriat cu "Credinvest Consulting" Buzau sustin conferinta finala a proiectului "Centru Integrat de Resurse pentru Persoanele Dezavantajate Profesional", finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare 2002. Scopul anuntat este acela de prezentare a rezultatelor implementarii acestui proiect pe perioada derularii acestuia 1 decembrie 2004 - 30 noiembrie 2005.
Obiectivul acestui proiect derulat de unitatea braileana este acela de crestere a sanselor de integrare/reintegrare pe termen lung a tinerilor care au calificari insuficiente sau nerelevante precum si a somerilor de lunga durata din judetele Braila si Buzau, in raport cu nevoile si exigentele ridicate ale pietei locale si regionale a fortei de munca.
La aceasta conferinta au fost invitati sa participe Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Est Braila, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, reprezentanti ai Consiliului Judetean Braila, Camera de Comert Industrie si Agricultura Braila, precum si reprezentanti ai unitatilor locale de invatamint superior.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii