Mergi la conţinutul principal

Pugiliștii de la CSM Brăila participă în februarie la două turnee internaționale

• pe 7 și 8 februarie brăilenii boxează la “Dracula Open”, iar pe 14 februarie urcă în ring în Republica Moldova • în afară de reprezentanții țării gazdă la acest turneu participă pugiliști din Ucraina, Muntenegru și Polonia

 

Sportivii uneia dintre secțiile de la CSM Brăila, care an de an aduc medalii naționale, și care participă cu succes în competițiile internaționale, sunt cei de la box.

Pugiliștii de la grupa de performanță și cei care se pregătesc să lupte pentru medalii în acest an, 22 la număr, de la grupa antrenorilor George Perțea și Marian Pița, au început  pregătirile imediat după sărbătorile de iarnă, mai precis pe 3 ianuarie. După perioada de readaptarea organismului la efort, aceștia au plecat într-un cantonament la Poiana Brașov și au revenit la Brăila pe 1 februarie.

Sportivii de la CSM Brăila care deja au confirmat și fac parte și din lotul Centrului Olimpic de la Brăila, coordonat de antrenorul principal George Perțea și antrenorul secund Marian Pița, se pregătesc în continuare pentru cele două turnee internaționale la care vor participa în această lună.

“Dacă vrei să faci performanță, trebuie să ai continuitate în pregătire. Noi am reluat antrenamentele pe 3 ianuarie, am fost în cantonament la Poiana Brașov și acum, după acumulările în plan fizic, lucrăm la tehnică. Bineînțeles că pregătirea fizică continuă. Pe 7 și 8 februarie vom participa la Arad, la “Dracula Open”, unde organizatorii spun că vor fi prezenți în jur de 300 de sportivi din 25 de țări. Este unul dintre cele mai mari turnee de box din România. Participăm cu mai mulți pugiliști de la CSM Brăila, printre aceștia fiind Ștefan Moise, Dragoș Badea, Eduard Mușet, Daniel Grigorie, George Dan, Iuli Bîrsănescu. Pe 14 februarie plecăm la alt turneu internațional, în Republica Moldova, unde în afară de noi și de boxerii moldoveni, vor participa pugiliști valoroși din Ucraina, Muntenegru și Polonia. Începem așadar anul cu două turnee internaționale benefice sportivilor noștri care vor întâlni boxeri valoroși, cu stiluri diferite de luptă”, ne-a declarat George Perțea, antrenorul Centrului Olimpic și antrenor coordonator la secția de box de la CSM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro