Mergi la conţinutul principal

Pubele de gunoi cu capac activat prin pedală, la Brăila

* este sugestia consilierului municipal PNL Brăila, Sorin Ioniță, către primarul Marian Dragomir, ca o măsură suplimentară pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 * primarul Marian Dragomir nu a respins ideea, însă a precizat că SUPAGL Brăila se va consulta în acest sens cu societatea care a câștigat licitația privind montarea de pubele în oraș

 

 

 

Consilierul municipal PNL Brăila  Sorin Ioniță a solicitat modernizarea pubelelor de gunoi din oraș, în contextul pandemiei de coronavirus. În cadrul celei mai recente ședințe ordinare a Consiliului Local Municipal, la capitolul ”Alte probleme”, liberalul a intervenit pentru a-i sugera primarului montarea de pedale la toate pubelele din Municipiu unde capacul se acționează manual, ca o măsură suplimentară de prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19.

”Problema pe care vreau să o ridic este legată de faptul că pandemia încă nu a trecut. Cu relaxare sau fără relaxare. Vreau să fac o sugestie și dacă se poate să fie luată în considerație de cineva, poate chiar de către domnul primar. Vizavi de faptul că s-au montat noile pubele, de aproximativ un an de zile. Sugestia mea constă în găsirea și montarea unui mecanism de acționare la pedală, la picior. Întrucât, cu mâna, este deosebit de riscant, din punctul acesta de vedere, al pandemiei. Vă mulțumesc!”, a declarat Ioniță.

Primarul Marian Dragomir nu a respins ideea consilierului PNL, însă a punctat că va discuta cu conducerea Serviciului de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală, astfel încât să trateze problema cu societatea care a câștigat licitația pentru pubelele aflate în prezent la nivelul Municipiului. Dacă se va găsi o soluție viabilă din punct de vedere tehnic, în acest sens, edilul-șef a afirmat că o va susține.

”Domnule Ioniță, o să întrebăm,  prin SUPAGL,  societatea care a câștigat licitația, dacă poate fi realizată o astfel de adaptare pentru acele pubele. Dacă va putea fi adaptată, atunci subscriu ideii dumneavoastră și acestea să fie reamenajate”, a apreciat Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro