Skip to main content

PSD vorbeste mult si nu face nimic

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este satul de vorbaria goala din sinul partidului si de lipsa de actiune politica ferma. El constata ca, de la luna la luna, PSD scade in sondaje, si in loc sa se ia masuri, lucrurile o iau razna, iar membrii de partid se ataca si acuza intre ei in public, ducind de-a dura imaginea PSD.
Stancu considera ca dupa scandalul declansat de Marian Vanghelie, pe tema grupului de la Cluj, ar trebui sa se ia masuri sanctionatorii cu membrii PSD care nu-si spala rufele in familie:
"Cred ca lucrurile acestea trebuie sa se intimple in interiorul partidului, nu in afara. Era intr-una din serile trecute, cind la orice post de televiziune te uitai, nu vedeai decit PSD-isti certindu-se intre ei, cred ca noi trebuie sa actionam in cadrul statutului si in litera acestuia, si ar trebui facuta o discutie mai ampla cu ce se intimpla in PSD, pentru ca din cauza unor voci care nu sint controlate riscam sa cream un scandal national si chiar sa se desprinda niste falii din PSD. Dorim o conducere pragmatica, ce ar trebui sa schimbe modul de a actiona, pentru ca vorbim mult si nu facem aproape nimic. Chiar spuneam ca de multe ori ma duc la sedintele la nivel national si-mi iau o foaie si nu am ce nota pe ea, aceeasi vorbitori si aceleasi probleme, nimic concret, si cind plecam de acolo uitam de ce ne-am dus la aceste sedinte. Cred ca va trebui sa facem ceva in ce priveste PSD, sa oprim acest exod al vocilor care apar pe mass-media si sa incercam sa actionam in interesul partidului. Si daca avem alte pareri, sa o facem in interiorul partidului si eventual sa trecem si la sanctiuni, ca de-asta avem o comisie de integritate morala pentru a lua decizii impotriva celor care se abat de la statut".
Stancu mai este nemultumit si de faptul ca liderii centrali nu ajuta cu nimic organizatiile locale PSD: "Am spus un lucru care probabil ca i-a deranjat pe multi: am constatat in ultimii ani ca cel mai bun ajutor este cel pe care ti-l dai singur si mai putin trebuie sa astepti ajutor de la altii, pentru ca cel putin pe zona mea politica si administrativa, nu am sesizat vreun ajutor din partea social-democratilor de la centru, din partea partidului. E drept ca am fost si-n opozitie, dar distributia chiar pentru partid nu s-a facut asa cum trebuia sa se faca, ci pe alte criterii, adica, in concluzie, cei care au negociat au facut-o mai mult pentru ei si mai putin pentru ceilalti din partid. E scandalul iscat intre Bucuresti si Cluj, o parte dintre colegii nostri au vrut sa intre la guvernare, inclusiv cu PD - si e vorba de cei de la Cluj -, dar neajungindu-se la aceasta varianta, au inceput sa apara fel de fel de amenintari cu demisii in bloc si ruperea partidului. Noi ne vedem de drumul nostru, am criticat de multe ori conducerea actuala, am si dat exemplu si am spus ca orice partid isi are eficienta atunci cind in rindul electoratului gasim un numar de procente important, iar astazi, PSD a tot scazut la nivel national - la nivel local nu pot sa fac astfel de afirmatii, pentru ca nu cred ca ar fi reale si cred in social - democratia de la Braila, pentru ca noi ne-am vazut de treaba noastra".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu