Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-ul nu-i da voie lui Mortu sa revina la conducerea ISJ

Profesorul Viorel Mortu (PSD) nu are permisiunea partidului, pentru a accepta oferta facuta de liberali, respectiv functia de inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean. Anuntul a fost facut de presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, in care a precizat ca liberalii trebuie sa-si asume guvernarea locala, in ce priveste deconcentratele, iar PSD-ul va ramine in opozitie, pregatindu-se de alegeri: "Noi ii sustinem pe liberali, cind e vorba de interesul general, si ii tragem de mina cind gresesc si adopta decizii care sint in interesul unei persoane sau al unui grup de persoane. Aici nu e vorba sa-i permit eu sau sa nu-i permit lui Mortu sa accepte propunerea lui Cibu, este vorba despre politica partidului, si noi am spus ca nu intram la nici un fel de directie si asta si facem. Am spus "nu" de prima data si asta ramine. PNL-ul sa-si asume raspunderea si sa-si numeasca oamenii, din ce stiu au vehiculat niste nume. Mai avem un an si ceva pina la alegeri, sa fim sanatosi, noi ne vedem de treaba noastra si abia atunci vom vedea ce zice electoratul, daca ne vom numi oamenii pe deconcentrate sau nu. Ca sa luam un mandat inspre finalul lui nu mi se pare normal si nici nu este in politica partidului nostru sa intram la guvernare asa, nici local si nici in plan central".
Stancu a precizat ca liderul liberal Constantin Cibu i-a vorbit despre aceasta oferta abia dupa ce i-o facuse lui Mortu: "Nu a discutat cu mine de la inceput acest subiect, a vorbit ulterior cu mine si i-am explicat ca acest subiect nu poate sa-l discute doar cu mine, ci eu preiau orice idee si o discutam in Biroul Politic Judetean, care va lua o decizie. Simbata am avut o discutie pe tema asta in care am spus foarte clar ca nu doresc nici macar discutii pe aceasta tema, nu ne intereseaza si nu ne va interesa la Braila. Sintem reprezentati la CJ, ne facem treaba acolo, avem ditamai tarlaua de mare, sa ne-o facem pe asta cum trebuie!".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii