Mergi la conţinutul principal

PSD-iştii brăileni au intrat în febra pregătirilor pentru Alegerile Locale

* preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a anunţat că în ultima perioadă social-democraţii şi-au definitivat listele pentru alegerile locale * acesta a punctat că încă mai sunt câteva localităţi unde încă nu şi-au stabilit candidaţii la Primării

 

 

 

Social-democraţii brăileni se pregătesc pentru Alegerile Locale care ar trebui să aibă loc pe 27 septembrie. Preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a avut întâlniri şi discuţii cu toţi primarii partidului şi preşedinţii de organizaţii din judeţul nostru şi că s-au stabilit în linii mari candidaţii pentru alegeri. Rotaru a afirmat că a solicitat şi listele cu consilieri locali, dar şi o analiză a promisiunilor făcute în campania alegerilor trecute şi îndeplinirea acestora.

”Ne propunem să facem o campanie curată, fără atac la persoană, dar vom merge pe o conduită de a critica tot ceea ce nu funcţionează la Guvernarea PNL. Pentru că şi-au dorit foarte mult să fie la guvernare. Sunt la guvernare cu 20%. Le-am susţinut o serie întreagă de măsuri, pentru a nu ne acuza că din cauza PSD-ului au probleme permanent. Ne propunem să promovăm tot ceea ce înseamnă realizări. La nivelul municipiului Brăila, domnul primar Dragomir a avut un proiect şi o ofertă electorală care a fost pusă în practică în mare măsură. Faţa Brăilei s-a schimbat. Consiliul Judeţean a avut o serie întreagă de investiţii şi domnul Chiriac s-a preocupat şi a avut aplecare spre tot ceea ce înseamnă problematica judeţului. Avem multe localităţi pe PNDL1 şi 2, realizări substanţiale. Avem cu ce să ieşim în faţa oamenilor şi să le spunem ce am făcut în această perioadă. Sigur că ne propunem să păstrăm localităţile pe care le avem astăzi. Plecând de la Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Brăila, Primăriile celor trei oraşe, primăriile comunelor unde avem primari PSD: Şi avem ca target să mai câştigăm una - două localităţi”, a declarat Rotaru.

Preşedintele PSD Brăila a subliniat că până la votul Biroului Politic Judeţean candidaturile nu sunt încă bătute în cuie, dar a punctat că în mare parte lucrurile au fost creionate. Acesta a dat ca exemple comunele Șuţeşti, Salcia Tudor şi Măxineni, unde candidaturile încă se analizează.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro