Mergi la conţinutul principal

PSD-iştii brăileni au început curăţenia de vară în sediu

* social-democraţii brăileni şi-au igienizat sediul principal de pe Bulevardul A.I. Cuza la finele săptămânii trecute * potrivit preşedintelui organizaţiei, senatorul Ion Rotaru, nu este ceva spectaculos, însă se încearcă şi văruirea faţadei clădirii, cu păstrarea întocmai a arhitecturii şi a culorii clădirii istorice

 

 

 

 

Curăţenie şi igienizare la sediul principal al Partidului Social Democrat Brăila de pe Bulevardul A.I. Cuza. La finele săptămânii trecute, social-democraţii au demarat o acţiune prin care au încercat să îşi pună la punct clădirea în care funcţionează atât sediul, cât şi cabinetele parlamentarilor partidului. Contactat telefonic, vineri, de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, senatorul Ion Rotaru, a precizat că nu este nimic spectaculos la mijloc, doar o igienizare sezonieră. Acesta a afirmat că respectiva clădire dădea semne de uzură, astfel că a trebuit intervenit. Rotaru a subliniat, de asemenea, că se încearcă şi o văruire a faţadei în viitorul apropiat, însă cu precizarea că momentan social-democraţii încearcă să afle dacă au sau nu nevoie de o autorizaţie în acest sens, fiind vorba despre o clădire istorică.

Da, avem o acţiune de igienizare. Este o clădire veche care oricum suferă din când în când plasări, deplasări etc. Şi trebuie intervenit. Mai sare var, mai apar probleme. Şi oricum trebuia făcută o igienizare firească: un var şi mici reparaţii. Am dori să facem şi pe faţadă, după aceea, dar trebuie să vedem dacă este necesară şi o autorizare. Dar păstrăm toate elementele de arhitectură şi de culoare în forma iniţială. Au apărut şi acolo câteva chestiuni de rezolvat, urmare a climei, a intemperiilor, a problemelor care apar la orice obiectiv ce trebuie întreţinut. Deci avem în intenţie să rezolvăm şi partea de exterior. Dar nu e nimic deosebit. Doar o igienizare şi, mă rog, lucruri care ţin de curăţenie, de buna gospodărire a unei clădiri”, a declarat Rotaru.

Întrebat în ce măsură a afectat această acţiune de igienizare activitatea şi audienţele cabinetelor parlamentare, senatorul a apreciat că doar într-o mică măsură, deoarece sediul este încă funcţional şi oamenii au putut veni să îşi transmită problemele dacă au dorit.

Nu, noi am intrat cu igienizarea doar pe parter deocamdată, unde aveam sala de şedinţe, biroul de primiri pentru audienţe, unde este secretariatul. Vom vedea mai departe. Nu avem o decizie în momentul ăsta, le facem pe etape, că nu poţi să închizi tot acolo. Sigur că oamenii pot veni dacă doresc. Sediul este funcţional în totalitate. În câteva zile se încheie şi ce avem de făcut în partea de jos. Din punctul meu de vedere nu sunt probleme. Au fost nişte lucruri care au generat disconfort, dar lucrurile au funcţionat - clădirea şi sediul -, fără niciun fel de probleme”, a conchis Rotaru.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro