PSD-iştii brăileni încep analize serioase după alegerile Parlamentare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

PSD-iştii brăileni încep analize serioase după alegerile Parlamentare

• asta a anunţat, recent, Ion Rotaru, preşedintele interimar al PSD Brăila ca urmare a unei şedinţe a Biroului Judeţean • acesta a punctat că au existat filiale la nivelul judeţului care nu au obţinut un scor mulţumitor, aşa că se impun unele “măsuri organizatorice”

 

Social-democraţii brăileni intră în perioada verificărilor şi analizelor interne după rezultatul alegerilor Parlamentare. Asta a anunţat, recent, preşedintele interimar al PSD Brăila, Ion Rotaru. Acesta susţine că rezultatul general a fost unul mai mult decât mulţumitor la nivelul judeţului nostru, însă există filiale unde lucrurile nu au funcţionat la nivelul dorit aşa că se impun câteva măsuri organizatorice drastice.

“Am avut o şedinţă de Birou Judeţean în care am stabilit câteva lucruri şi priorităţi care trebuie să fie avute în vedere de către preşedinţii de organizaţii, conducerile de organizaţii de la toate nivelurile. Din această perspectivă am stabilit ca în fiecare organizaţie să se realizeze analize privind rezultatul obţinut de fiecare la alegerile parlamentare. Care au fost problemele cu care s-au confruntat, care au fost cauzele pentru care în unele localităţi sau în unele secţii de votare am avut rezultate mai slabe şi acolo unde se va impune să luăm şi măsuri organizatorice, pentru că avem câteva organizaţii în judeţ mai slabe din punct de vedere al performanţei electorale, dar şi din punct de vedere al managementului organizaţiei per ansamblu”, a declarat Rotaru.

Chiar şi aşa, sursa citată a ţinut să puncteze că în cadrul celui mai recent Birou Permanent Judeţean nu a uitat să le adreseze mulţumiri colegilor din organizaţie care au contribuit într-un fel sau altul la scorul obţinut de PSD Brăila la alegerile din decembrie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro