Mergi la conţinutul principal

PSD-iştii îi pregătesc un loc călduţ lui Mircea Florin

• a recunoscut-o fără niciun fel de reţinere preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, ca explicaţie pentru faptul că social democratul a fost retras, recent, de pe poziţia de preşedinte CA la Spitalul Judeţean • în ciuda zvonurilor legate de posibilitatea ca Mircea Florin să se pregătească pentru fotoliul de prefect, Rotaru susţine că nu este neapărat această poziţie cea vizată

 

PSD-istul Mircea Florin se încălzeşte pentru un loc important în administraţia locală sau la nivel guvernamental. O recunoaşte chiar preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, ca explicaţie pentru faptul că locul acestuia ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean Brăila a fost preluat, recent, de consilierul judeţean independent Marian Căpăţînă. Însă, în ciuda zvonurilor apărute în ultima vreme, privind posibilitatea ca acesta să fie numit prefect al judeţului, Rotaru a precizat că poate fi chiar şi o altă funcţie mai importantă.

“Acesta este răspunsul la întrebare. O spunem pe şleau. Mircea Florin nu va fi neapărat prefect, dar este în rezerva noastră de cadre şi în intenţia clară de a fi promovat pe o altă funcţie. Vom vedea cum evoluează lucrurile şi cât de repede se va întâmpla”, a afirmat Rotaru, fără a da mai multe detalii.

De asemenea, o altă explicaţie pentru schimbarea lui Mircea Florin de la şefia CA a SJU Brăila a venit şi din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac, care a explicat că acest lucru a avut loc în cadrul unei înţelegeri cu aliaţii.

“Mircea Florin nu a renunţat la poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Spitalul Judeţean. Am avut o discuţie şi pentru că echipa în CA merge foarte bine, am decis să se secondeaze unul pe altul. Domnul doctor Căpăţînă este un consilier foarte bun. Merge pe strategia de dezvoltare a spitalului, pe cele discutate, nu cred că e niciun lucru anormal. Este o înţelegere între noi de a seconda, astfel încât să creăm oportunitatea aceasta de a intra fiecare în ritmul respectiv. Eu nu văd nimic anormal aici”, a afirmat, la rândul său, Chiriac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro