Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD acorda cartonas rosu Aliantei DA

Mare actiune mare, ieri, la PSD Braila. La fel ca in toata tara, pesedistii braileni au organizat un protest impotriva proastei guvernari de care se face vinovata Alianta DA, careia i-au acordat, la modul figurat, un cartonas rosu, cerindu-i sa "iasa din teren" pina nu este prea tirziu. Rind pe rind, au luat cuvintul citiva dintre consilierii PSD, cel mai virulent fiind, ca de obicei, Doru Damian. Acesta s-a aratat dispus sa-si sacrifice indemnizatia de consilier municipal pe o luna pentru a plimba ziaristii prin tara si a le deomonstra ca localitati de provincie mult mai mici decit Braila arata de zece ori mai bine ca municipiul nostru.
"Pretutindeni, la orice colt de strada, putem vedea efectele disfunctionalitatilor dintre primar si viceprimari si, in general, dintre partenerii de Alianta. Este expresia dezinteresului total pe care acestia il manifesta pentru Braila. Dupa doi ani de zile s-a dovedit ca actuala “stapinire” a municpiului Braila este cea mai catastrofala din cite au existat vreodata. Haldele de gunoi ne-au napadit, haitele de ciini vagabonzi ne inconjoara, si ei se ocupa de cosmetizari, prin asa-zise asfaltari si bordurari. Eu pun la bataie indemnizatia mea de consilier pentru luna viitoare si sper ca si colegii mei consilieri sa faca acelasi lucru si va propun sa facem o excursie cu autocarul in Romania. Si nu o sa va propun sa mergem undeva, in orase resedinta de judet, pentru ca diferenta ar fi uriasa, ci in Roman, Tirgu-Neamt, Blaj, Medias, chiar si la Strehaia, daca vreti. Constatarea mea este ca municipiul Braila nu se poate compara ca si dezvoltare, ca si urbanism, ca si relatii economice nici macar cu o localitate rurala rasarita din Bucovina".
Dupa conferinta de presa, reprezentantii PSD au iesit ieri prin oras si le-au oferit bailenilor fluiere si cartonase rosii, cu care sa sanctioneze Alianta DA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii