Mergi la conţinutul principal

PSD a înfăptuit o minune: a înroşit apa!

Să nu vă mai aud că PSD nu face adevărate minuni pentru populaţia care a votat cu două mâini buchetul de trei trandafiri. De exemplu, la Însurăţei, la robinete a curs (şi poate că încă mai curge) apă roşiatică, în ton cu culoarea partidului. Să recunoaştem, nu e la îndemâna oricui să preschimbe apa potabilă în apă cu aspect cărămiziu, care pare stătută de la cutremurul din ’77.

Cetăţenii din Însurăţei s-au filmat în timp ce se pregăteau să se spele pe dinţi  (cu apă roşie) şi au postat clipurile pe Youtube, ca să vadă toată lumea cât de ridicat este nivelul de civilizaţie la ei în oraş. În schimb, nu am auzit nimic din partea autorităţilor locale. Primarul de acolo nu a ieşit public să separe apele, ca să zic aşa, consilierii locali au stat şi ei cu capul la cutie. Nici măcar politicienii din opoziţie nu au prins glas, deşi ăsta era un subiect generos pentru a „lăuda” competenţa celor aflaţi la putere, în Însurăţei.

Încă o dată, tot presa a fost cea care a făcut opoziţie în locul partidelor care ar trebui să aibă în fişa postului acest lucru, iar cetăţenii din Însurăţei au înghiţit în sec şi s-au înroşit de tot de la apa care curgea la robinete. Problema este că, mai mult ca sigur, la alegerile din 2020, lumea din Însurăţei va fi uitat de mult acest incident cu apa roşiatică şi va vota la fel ca şi până acum, cu partidul care face minuni la robinete. (Apa Ioan Paul al II-lea)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro