Mergi la conţinutul principal

Protocol de colaborare Dacia Unirea - Viitorul Însurăței

* în urma acestei colaborări, Dacia Unirea va juca meciurile de pe teren propriu la Însurăței

 

 

 

 

Zilele trecute au fost finalizate discuțiile pe care conducerea clubului Dacia Unirea Brăila le-a purtat cu Primăria Însurăței, respectiv cu clubul sportiv Viitorul Însurăței, prin semnarea unui protocol de colaborare pe termen mediu și lung.

Dacia Unirea va susține meciurile de pe teren propriu la Însurăței, iar formația din Liga a V-a, Viitorul, va beneficia de fotbaliști de perspectivă ai echipei fanion a orașului nostru.

A fost semnat un protocol de colaborare cu clubul din Însurăței, protocol ce presupune sprijin reciproc în vederea atingerii obiectivelor sportive, prin utilizarea în comun a resurselor sportive, logistice, prin proiecte comune etc. Deja primul pas a fost făcut, o parte dintre tinerii noștri jucători și antrenorul Adrian Baldovin au fost detașați către echipa din Însurăței, iar pe parcurs vom identifica alte proiecte de dezvoltare în comun, în folosul tuturor părților. Dacia Unirea Brăila s-a simțit întotdeauna ca acasă la Însurăței. Să nu uităm că ultima performanță notabilă din fotbalul brăilean, promovarea în Liga a II-a, în anul 2021, a fost obținută la Însurăței, o zonă de tradiție fotbalistică, cu oameni de caracter și mai ales de cuvânt. Mulțumim pentru sprijin doamnei viceprimar Florentina Carsote, un om deosebit , un susținător cu gânduri serioase de promovare a sportului în general și fotbalului în special.

Suntem convinșii că acest protocol este și un semnal puternic că autoritățile publice brăilene, înțelegând importanța fenomenului sportiv, vor sprijini în continuare, pe cât posibil, sportul și implicit fotbalul brăilean, fapt pentru care noi, Dacia Unirea Brăila, le mulțumim”, ne-a declarat Vasile Popa, vicepreședintele clubului Dacia Unirea Brăila.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro