Mergi la conţinutul principal

Protest spontan şi la AJOFM Brăila

* nemulţumiţi de salarii şi condiţiile de muncă, angajaţii instituţiei au protestat astăzi, între orele 10.00 şi 11.00, în faţa sediului instituţiei * „Este revoltător să vedem cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce noi suntem nevoiți să acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților”, susţin funcţionarii publici din cadrul AJOFM Brăila

 

 

 

Continuă protestele angajaţilor din administraţia publică! Astăzi, între orele 10.00 şi 11.00, a venit rândul funcţionarilor publici din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila să organizeze un protest spontan în faţa instituţiei. După cum au transmis printr-un comunicat de presă, acţiunea lor a avut ca obiect înlăturarea inechităţilor generate de clasa politică, în cadrul familiei

ocupaţionale „Administraţie”.

Redăm în cele ce urmează comunicatul integral transmis de salariaţii AJOFM Brăila:

“Profesioniștii merită respect și condiții de muncă adecvate!

Priviți în jurul vostru și veți vedea oameni epuizați, care lucrează multe ore suplimentare pentru un salariu care se dorește a fi unul corect. Suntem profesioniști, suntem dedicați și suntem demni de respect și recunoaștere.

Avem dreptul la un trai decent și la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta!

Este revoltător să vedem cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce noi suntem nevoiți să acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților, a celor care ar trebui să ne reprezinte interesele.

Așadar, spunem «Ajunge!». Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați
discriminatoriu!

Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse.

Cerem următoarele:

- Tratament echitabil:

Cerem respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali.

Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură.

- Remunerare corectă:

Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate.

Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.

- Condiții de muncă adecvate:

Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.

- Personal adecvat:

Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Este timpul pentru schimbare!

Nu putem continua să acceptăm tratamentul nedrept și ignorarea nevoilor noastre legitime. Cerem guvernanților să acționeze în interesul nostru și să recunoască contribuția noastră la societate.

Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare.

Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie.

Suntem profesioniști, suntem dedicați, suntem oameni.

Este timpul să fim tratați cu respect și să fim recunoscuți pentru munca noastră.

Ajunge!”

Funcţionarii publici din cadrul AJOFM Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro