Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Protest la inaltime

Ieri seara, timp de mai bine de o ora, brailenii care se aflau in zona Palatului Telefoanelor au putut sa vizioneze live un adevarat spectacol de echilibristica, executat la o inaltime de aproximativ 40 de metri. Protagonistul a fost Nicolae M. (27 de ani), zis "Ulise", din Braila, care s-a catarat pe antena de linga sediul "Romtelecom" si nu s-a dat jos de acolo pina nu a primit promisiunea ca i se va gasi un loc de munca.
"Ulise", cunoscut cu afectiuni psihice, este la al doilea spectacol de acest gen, primul dintre ele sustinindu-l anul trecut, la inceputul lunii iunie. "Nu este la prima iesire de acest gen. Stim ca are antecedente penale, pentru spageri de locuinte si societati comerciale, si din aceasta cauza nu-l angajeaza nimeni. El nu vrea sa se arucne de acolo, vrea doar sa atraga atentia asupra sa, spunind ca doreste un loc de munca. Locuieste prin cartierul Brailita si a fost internat de nenumarate ori la Spitalul de Psihiatrie", a precizat comisar Fanel Arama, adjunctul comandantului Inspetoratului de Politie al Judetului Braila.
Dupa citeva zeci de minute de negocieri, "Ulise" a acceptat sa coboare de pe schela, dar nu a ezitat sa-si spuna durerea: "Eu vreau loc de munca. Pe Cibu nu-l doare nicaieri de noi!"
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii