Mergi la conţinutul principal

Protest al angajaților Penitenciarului Tichilești, de teama tăierilor salariale

* acțiunea este organizată de Federația PUBLISEND și are loc astăzi, începând cu ora 10.00, pe platoul din fața Prefecturii * se solicită, cu această ocazie, acordarea unui spor de risc COVID-19

 

Printr-un comunicat de presă primit pe adresa redacției, Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP) Filiala Tichilești anunță participarea la un protest organizat de Federația PUBLISEND, pe platoul din fața Prefecturii Brăila, astăzi, 10 februarie începând cu ora 10.00.

“Acțiunea de protest vizează protejarea drepturilor salariale, precum și pentru eliminarea discriminărilor. Cerem tratament egal cu polițiștii (titlul de specialist de clasă) și cu ceilalți salariați din structura de apărare națională”, se specifică în conținutul documentului trimis.

Din revendicările protestatarilor amintim “suplimentarea posturilor”, “indexarea pensiilor polițiștilor de penitenciare” și “efectuarea modificărilor normative necesare în vederea acordării titlului de specialist de clasă, similar polițiștilor”.

Se mai solicită și “acordarea suplimentului de risc COVID-19 pentru personalul implicat în activitățI generatoare de riscuri pe această linie” și “plata indemnizației de concediu cu sporuri, urmare a sentințelor civile existente precum și a modificărilor legislative intervenite”.

Sub sloganul “Haideți în stradă! Ne opunem tăierilor de salarii și posturi, pentru că exact asta va urma!“, astfel de acțiuni vor avea loc, tot astăzi, în București, Giurgiu șI Vâlcea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro