Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prostituata de 17 ani, trimisa in judecata

Provenita dintr-o familie destramata, Gina Cristina D., in virsta de 17 ani, a practicat prostitutia inca din toamna anului 2004, reusind sa-si gaseasca singura clienti si sa-si asigure mijloacele de subzistenta. Intrata in vizorul politiei din vara anului trecut, ea a fost cercetata si acum deferita instantei de judecata, oamenii legii probind existenta a cel putin 30 de barbati care au intretinut relatii sexuale pentru sume fixe de bani.
Aventurile Ginei au inceput in luna octombrie 2004, cind "si-a luat lumea-n cap", dupa ce s-a certat cu tatal vitreg. Adolescenta s-a mutat cu chirie la o cunostinta dar, neavind din ce trai, s-a apucat de prostitutie. Ea isi racola clientii prin intermediul telefonului mobil, partidele de sex (normal) consumindu-se la domiciliile acestora, la diverse hoteluri sau la Cabana Stejarilor. Pentru fiecare raport sexual, precizeaza reprezentantii acuzarii, minora primea suma de 150.000 de lei. Intr-o singura zi - pe 8 iulie 2005 -, ea a fost surprinsa de oamenii legii cu cinci clienti o data, la Cabana Stejarilor, cu acest prilej fiind sanctionata contraventional. O luna mai tirziu, pustoaica a fost surprinsa, din nou, "la produs", motiv pentru care i s-a intocmit dosar penal. Cazul a ajuns, in final, la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii