Mergi la conţinutul principal

Propunerile pentru postul de prefect au ajuns la Daniel Constantin

Numirea noului prefect al judeţului rămâne în continuare una dintre cele mai importante teme de dezbatere la nivel local, când vine vorba de partidele din USL. Potrivit senatorului PC Mihai Dănuţ, ieri, la întâlnirea de lansare a Uniunii Social Democrate (PSD ^ PC ^ UNPR) acesta a reuşit să îi înmâneze preşedintelui conservatorilor la nivel naţional, Daniel Constantin, CV-urile celor propuşi pentru poziţia de prefect. "A fost şi domnul Stancu prezent astăzi (n.r. - ieri) la Senat. Din punctul meu de vedere, ideea este clară - Partidul Conservator va avea prefect la Brăila. Cine va fi o să hotărăsc împreună cu domnul preşedinte. I-am prezentat cele 3-4 variante, dânsul o să se uite mai atent pe CV-uri. Se va da o hotărâre alături de noi, organizaţia Brăila. Să vedem care va fi opţiunea", a declarat Dănuţ. Acesta nu a vrut să facă publice nici de această dată numele celor propuşi, însă a explicat că este vorba de trei candidaţi, toţi cu studii superioare şi vârsta cuprinsă între 40 şi puţin peste 50 de ani. Totodată, acesta a amintit-o şi pe Mihaela Marcu, dând de înţeles că ar fi o posibilă a patra propunere din partea PSD-ului. Dănuţ a ţinut să precizeze că nu are nimic personal împotriva ei. "Domnul preşedinte Constantin va hotărî dacă cedăm această poziţie, nu am nimic împotrivă. Dar eu îmi doresc ca să fie al PC-ului ce e al PC-ului. Deci, nu vreau decât să fim trataţi ca nişte tovarăşi de alianţă. Oricum, nu cred că se va discuta nici săptămâna asta problema prefectului", a mai completat preşedintele conservatorilor brăileni.

Stancu: "Nu o să fim de acord să pună pe oricine"

Contactat telefonic de către redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei" pentru a vedea în ce măsură lucrurile s-au clarificat în privinţa numirii noului prefect, şeful PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat că deocamdată tratativele continuă. Acesta a explicat că a purtat ieri o discuţie cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi că a rămas să aibă loc o altă întâlnire pentru a clarifica problema prefectului la Brăila. "Este postul PC-ului, nu am ce să spun. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic şi în niciun caz nu se întâmplă ceva miercuri acum, din ce cred eu. Dar nu o să fim de acord să pună pe oricine, trebuie să fie o propunere care să stea în picioare. Vom vedea. Chiar astăzi am vorbit cu Daniel Constantin, a rămas să discutăm împreună. Mai vedem", a declarat Stancu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro