Mergi la conţinutul principal

Propunerea lui Ionel Alexandru: semaforizarea intersecției dintre Strada Cezar Petrescu cu Calea Galați

• consilierul municipal Ionel Alexandru a venit în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CLM Brăila cu o rugăminte  la viceprimarul Alexandru Jantea, aceea de a reanaliza propunerea sa privind semaforizarea intersecției dintre Str. Cezar Petrescu cu Calea Galați • acesta a atras atenția că a fost la un pas de a fi vătămat în zona respectivă și că deseori s-au întâmplat accidente rutiere în acea intersecție • Alexandru a avut și o reacție dezaprobatoare față de colegii săi liberali, după ce intervenția sa a fost luată în derâdere de aceștia

 

Consilierul municipal Ionel Alexandru susține că intersecția dintre Strada Cezar Petrescu și Calea Galați ar trebui grabnic semaforizată. Acesta a avut o intervenție pe subiectul amintit în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CLM Brăila. Alexandru l-a rugat pe viceprimarul Alexandru Jantea să reanalizeze propunerea sa în Comisia pentru siguranța în trafic. Acesta a transmis că în zona respectivă se întâmplă foarte des accidente astfel că ar trebui luate măsuri. Alexandru a completat că inclusiv el a fost la un pas de a fi accidentat în intersecția amintită. Ba mai mult, a adus și o listă cu semnături de la locatari din zonă, care, potrivit consilierului, și-ar dori să fie montat un semafor acolo.

”Aș avea o rugăminte pentru domnul viceprimar. Dumneavoastră sunteți președintele Comisiei pentru siguranța cetățenilor, de aceea vă rog să reanalizați în comisie posibilitatea montării unui semafor la intersecția dintre Str. Cezar Petrescu cu Calea Galați. Deoarece în această intersecție au avut loc mai multe accidente. Și vreau să vă spun, chiar eu, personal, era să fiu acroșat în acea intersecție. Nu cred că există nici un motiv pentru a nu se monta în acea intersecție un semafor, fie el și cu buton. Vă atașez lista cu cetățenii din acea zonă care m-au sunat pentru instalarea acestui semafor. Le am la mine și o să vi le înmânez”, a declarat Alexandru în ședință.

Ulterior, tot la rubrica ”Alte probleme”, consilierul a solicitat din nou același lucru, probabil pentru că nu primise nici un răspuns dinspre cei aflați la prezidiu. Totuși, cum o parte dintre colegii săi liberali au găsit momentul ușor amuzant, acesta a avut o ieșire în ședință, manifestând o atitudine dezaprobatoare față de PNL-iști.

”Domnule viceprimar, vă rog din suflet - lăsând la o parte campania electorală și luptele politice -, să montați un semafor și să rezolvați problema comunității. Da, domnule Drogeanu! (Alexandru Drogeanu, consilier PNL) Da! Un semafor! Pentru copii, pentru bătrâni, pentru noi. Eu, Alexandru Ionel, era să fiu acroșat în acea intersecție! Nu putem să luăm în bășcălie când vrem să propunem ceva pentru cetățeni. Opriți-vă! Gata! Că sunt unii în Consiliul Local care nu au făcut nimic! Nimic! Au venit și au luat banii pe ședințele de consiliu și atât! Nimic nu au făcut! Nu au inițiat nici un proiect!”, le-a transmis Alexandru colegilor săi liberali.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro