Mergi la conţinutul principal

Proprietari de imobile de pe bulevardul Cuza, amendați cu câte 2.500 lei pentru că au lăsat fațadele în paragină

* sancțiunile au fost aplicate de Poliția Locală * de asemenea, au mai fost ”arși” cu amenzi și mai mulți indivizi care aruncau gunoaie pe domeniul public 

 

 

 

 

Proprietarii unor imobile situate pe bulevardul Cuza au fost “arși” la buzunare, cu amenzi în valoare de câte 2.500 de lei, pentru că nu s-au îngrijit de reabilitarea fațadelor sau acoperișurilor. Este vorba despre trei persoane sancționate de Poliția Locală. ”Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului al Poliției Locale Brăila au aplicat trei sancțiuni contravenționale proprietarilor a două imobile situate pe B-dul Al. I. Cuza, pentru neefectuarea lucrărilor de reparații și întreținere a părților exterioare ale clădirilor, imobilele prezentând pericol de desprindere a tencuielii exterioare precum și a învelișului acoperișului. Cei trei proprietari au fost amendați cu câte 2.500 lei fiecare”, precizează Biroul de Presă al instituției.

Totodată, în perioada 04 - 14 ianuarie, polițiștii locali au avut în vedere și menținerea curățeniei pe domeniul public. Astfel, au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila. Poliția Locală precizează că este vorba despre zece persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 71 de ani, surprinse în timp ce aruncau tot felul de deșeuri pe domeniul public, pe Str. Dianei, Str. Ștefan cel Mare, Str. Mihai Eminescu, Str. Brașoveni, P-ța Apollo sau Șos. Rm Sărat. Acestea au fost sancționate contravențional cu suma totală de 13.000 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro