Mergi la conţinutul principal

Proprietari de bărci, vă paşte o majorare a taxei de andocare!

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a precizat ieri că au fost deja predate pontoanele, iar la acest moment sunt rezolvate ultimele chestiuni legate de partea financiară a proiectului: "În momentul de faţă, din punct de vedere constructiv, lucrurile sunt lămurite, eu nu am nicio problemă, mai sunt de rezolvat doar chestiunile legate de gestiune, la predare-primire. Eu zic că în mod normal, într-o săptămână ar trebui ca lucrurile să fie gata şi oamenii să-şi poată pune bărcile în locurile respective. Sunt cereri ale celor care au ambarcaţiunile - şi din cei vechi şi din cei mai noi - şi există o formulă din aceasta potrivit căreia cei care au bărcile mai mici să vină mai spre faţă, iar ceilalţi, mai în afară, ca să poată să iasă mai uşor, iar eu le-am spus să se discute cu fiecare deţinător de barcă, pentru a se înţelege oamenii între ei. Deocamdată, sunt mai multe locuri decât cereri, dacă luăm în considerare şi pontoanele vechi, care au fost aşezate acolo, deci nu va fi aşa o mare problemă. În aceste condiţii, există şi opţiunea să facem un preţ mai mare, pentru că cei care au dat 20-30 de mii de euro pentru o barcă din aceasta modernă îşi pot permite să plătească o taxă de prins la cheu mai mare decât unul care are o barcă din tablă. S-a făcut un regulament, s-a dat proprietarilor de bărci şi sigur că vor fi şi nemulţumiţi, că noi suntem întotdeauna nemulţumiţi de câte ceva. Ştiţi, când nu am avut pontoanele, nu era bine, acum, dacă le avem, iar nu e bine".
Întrebat dacă au venit şi proprietari de bărci din Galaţi interesaţi să şi le lase la Brăila, Simionescu a precizat că deocamdată, doreşte să asigure locuri pentru brăilenii interesaţi: "Cei de la Galaţi au venit, s-au uitat la modul în care am rezolvat noi problema şi ne-au spus că pentru ei e prea mic locul, ei au bărci mai multe. Eu le-am explicat că pot prelua modelul şi pot face mai multe module decât avem noi, cu mai multe intrări".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro