Mergi la conţinutul principal

Proiectul "Comunicam intre noi, oriunde am fi", la Braila

Zilele acestea Braila gazduieste etapa a V-a a Proiectului de comunicare intrazonala "Comunicam intre noi, oriunde am fi". Participa elevi si profesori din opt judete si invitati din Franta si SUA. Alaturi de acestia sint invitati sa participe inspectori de specialitate, directori si oficialitati locale. Deschiderea festiva a evenimentului are loc astazi, ora 10.00, la Scoala nr. 22, dupa care este programata o activitate practica la clasa prilejuita de "Luna florilor". De la ora 16.00 participantii la actiune vor face o vizita la Muzeul Brailei, urmata de o plimbare cu vaporasul pe Dunare. Programul de simbata include o vizita la Scoala "C-tin Sandu Aldea" si o excursie in statiunea Lacu Sarat. Incepind cu ora 16.00, in cadrul scolii amintite va avea loc un spectacol muzical "Noi sintem flori" sustinut de elevi si profesori ai Liceului de Arta "Hariclea Darclee". Bucuria continua cu un carnaval al florilor la care participa toti copiii.
Activitatile se incheie cu simpozionul international "Dascalul de azi, in scoala de miine", programat sa inceapa la ora 17.00 la Scoala "C-tin Sandu Aldea".
Proiectul este coordonat de instit. Marinela Horvat, in colaborare cu invatatorii Catalina Mihaela Leu, Draguta Stroe de la Scoala nr. 22 si Viorica Dicu, Carmen Moise, Mariana Mircioi, Elena Preda si Dumitra Schipor, de la Scoala "C-tin Sandu Aldea".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu