Mergi la conţinutul principal

Proiectarea CAD, personalitate şi calitate pentru proiectele dumneavoastră

Vă aflaţi la început de drum pe calea antreprenoriatului sau doriţi să aduceţi schimbări la nivelul spaţiului unde activează compania dumneavoastră, atunci este bine să ştiţi că specialiştii în proiectarea CAD vă vor oferi şansa de a da contur propriului proiect, angrenând pentru dumneavoastră cele mai noi tehnologii în prelucrarea oţelului inoxidabil. Ideile dumneavoastră de amenajare a unui spaţiu, pot fi acum valorificate, rezultatul final fiind cel scontat.

Susţinerea specialiştilor în materializarea proiectului dumneavoastră

Atunci când v-aţi propus să beneficiaţi de caracteristicile inoxului, alegându-l drept materie primă în amenajările interioare pe care doriţi să le faceţi, serviciile de proiectare CAD vă vor fi puse la dispoziţie la cel mai înalt nivel şi profesionalism, raportate constant la opiniile şi părerile dumneavoastră. De la idee, până la finalizarea proiectului, specialiştii vă vor fi alături, oferind transparenţă şi o comunicare impecabilă, tocmai pentru ca ajustările necesare şi dorite de către dumneavoastră să se poată face cu uşurinţă. Indiferent dacă proiectul vizează fabricarea pieselor de mobilier sau a unui sistem de instalaţii din inox, consilierea pusă la dispoziţie va avea rolul de a vă determina să luaţi cele mai bune decizii, tocmai pentru ca produsul finit să corespundă nevoilor spaţiilor dumneavoastră şi să faciliteze succesul activităţii desfăşurate.

Evoluţia lucrărilor este monitorizată computerizat, astfel că şansele ca toate ideile inovative să fie puse în practică, sunt foarte mari. Astfel, fie că doriţi să realizaţi piese de mobilier, recipiente, ustensile sau un întreg ansamblu de instalaţii, apelând la îndrumarea şi coordonarea specialiştilor, veţi beneficia de cele mai bune rezultate, indiferent cât de inovative şi îndrăzneţe ar fi ideile pe care doriţi să le puneţi în practică.

Culoare şi stil pentru spaţiile dumneavoastră

Pentru a ieşi din monotonie şi a aduce un plus de personalitate spaţiilor în care activaţi, serviciile de vopsire in camp electrostatic pot reprezenta cea mai bună alternativă. Aveţi un laborator de cofetărie amenajat cu mobilier şi accesorii din inox, atunci personalizarea acestuia prin culoare va aduce o notă de unicitate, un aer tonic, plăcut şi energic. Vopsirea în câmp electrostatic vine cu o serie de beneficii, de la aspect, până la durabilitate şi calitate. Vopsirea se realizează prin pulverizarea pigmenţilor într-un timp foarte scurt. Odată pulverizată pulberea pigmentată, suprafaţa va fi supusă unui proces de distribuire şi fixare, astfel că rezultatul final va fi o vopsire uniforma, în strat consistent, cu un aspect foarte frumos. Acest tip de vopsire nu implică pierderi de material, fiind cunoscut şi pentru emisiile reduse de compuşi organici volatili.

Inoxul, între aspect şi funcţionalitate

Inoxul este acel aliaj care vine în întâmpinarea nevoilor celor care doresc spaţii bine amenajate, sigure şi profitabile. Fie că doriţi un mobilier din inox sau doar câteva accesorii, dacă v-aţi propus să vă deschideţi un cabinet medical sau să amenajaţi bucătăria unui restaurant, caracteristicile inoxului vă vor convinge că acesta este alegerea optimă. Are un aspect foarte plăcut, nu permite dezvoltarea mediilor microbiene, fiind uşor de igienizat, poate fi prelucrat în foarte multe forme, este rezistent, permite pigmentarea şi are o durată de viaţă foarte lungă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro