Mergi la conţinutul principal

Proiect de 10.000 euro cistigat de tinerii braileni

Asociatia Nationala Mutuala Romania - Franta (ANMRF) Braila, Club Voltin, a lansat, marti, 11 noiembrie, un proiect care a obtinut o finantare de 9.670 euro prin programul european "Tineret in actiune". Initiat de un grup de 13 tineri voluntari, proiectul I.N.O.C.E.N.T.A. (Implicare - Noutate - Oportunitate - Creativitate - Entuziasm - Nediscriminare - Toleranta - Actiune) a cistigat selectia nationala si se va desfasura pe o durata de zece luni, cu incepere de la 1 ianuarie 2009. Proiectul este implementat cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si are ca partener Inspectoratul Scolar Judetean Braila, reprezentat la eveniment de inspectorul pentru programe comunitare, Romeo Mocanu. Presedintele ANMRF Braila, Adriana Vadeanu, a precizat ca acest parteneriat continua si are ca rezultat concret inca un proiect ce a fost depus la data de 1 octombrie pentru finantare europeana.
In cadrul proiectului va fi organizat un seminar pentru tinerii din grupul de initiativa, ca facilitatori de incluziune sociala, vor avea loc mai multe intilniri ale tinerilor cu copii din medii defavorizate din municipiu si din localitatile Sutesti, Marasu si Ciocile, actiuni ce vor beneficia de o campanie de promovare. La final va fi realizat un model de buna practica ce va fi promovat in cadrul unei tabere tematice pentru alti tineri. (Rodica PERIANU)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu