Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programul cu publicul se suspendă la Judecătoria Brăila

* într-un mesaj postat pe site-ul instanței se arată că, prin hotărârea colegiului de conducere din 4 octombrie, s-a hotărât suspendarea programului cu publicul, avocați, consilieri juridici, experți la compartimentele Arhivă/Birou primire acte, pe o perioadă de 14 zile * măsura suspendării este valabilă numai pentru Judecătoria Brăila, vizând prevenirea răspândirii Covid - 19

 

Programul cu publicul la Judecătoria Braila a fost suspendat, pentru o perioadă de 14 zile, pentru prevenirea răspândirii Covid - 19. Măsura este valabilă numai la Judecătoria Brăila, nu și la Tribunal, după cum ne-au informat surse din cadrul  instanței.

Într-un mesaj postat pe site-ul Judecătoriei Brăila se arată că, prin hotărârea colegiului de conducere nr. 26/4.10.2021 s-a hotărât: Suspendarea programului cu publicul, avocați, consilieri juridici, experți la compartimentele Arhivă/Birou primire acțiuni din cadrul Judecătoriei Brăila pe o perioadă de 14 zile calendaristice, 5 octombrie 2021 - 18 octombrie 2021. Urmează ca transmiterea documentelor către instanță să se efectueze prin e-mail, fax sau servicii specializate de comunicare, accesul la dosar în formă electronică fiind permis în urma completării cererii de comunicare electronică.

În cazul în care trimiteți prin e-mail acte transmise instanței – Tribunalul Brăila și instanțele arondate – vă rugăm să așteptați primirea confirmării de citire a e-mail-ului trimis, iar în cazul în care nu primiți această confirmare într-un interval de 2-3 ore, vă rugăm să retransmiteți corespondența.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul postat pe site-ul Judecătoriei Brăila.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii