Mergi la conţinutul principal

Program prelungit la Paşapoarte

în această perioadă, tot mai mulţi brăileni vin de peste hotare pentru a-şi petrece concediul acasă, ocazie cu care rezolvă şi problema actelor • pentru evitarea aglomeraţiei, s-a prelungit programul de lucru la Serviciul Paşapoarte

 

Serviciul Paşapoarte Brăila are program prelungit din această săptămână. S-a luat această decizie pentru evitarea aglomeraţiei, mai ales că în perioada verii mulţi brăileni vin de peste hotare, pentru a-şi petrece concediul acasă. Dacă tot sunt în oraşul de domiciliu, oamenii merg să îşi rezolve şi problema actelor necesare deplasării în alte ţări, astfel că există riscul să se formeze cozi. Se face totuşi programare online, iar Prefectura Brăila a luat şi decizia prelungirii programului cu publicul. În cadrul măsurilor de eficientizare a activităţii de eliberare a paşapoartelor, în perioada 24.06.2019 - 16.08.2019 Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Brăila prelungeşte programul de lucru cu publicul în zilele lucrătoare, activitatea desfăşurându-se în intervalul orar 08.30-18.30”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Prefecturii Brăila.

Ieri, redactorii au mers la Serviciul Paşapoarte pentru a vedea cum se desfăşoară activitatea în această perioadă şi au constatat că nu era aglomeraţie.

Totodată, brăilenii pot accesa platforma www.pasapoarte.mai.gov.ro, site-ului oficial al Direcţiei Generale de Paşapoarte, pentru obţinerea informaţiilor necesare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro