Mergi la conţinutul principal

Program prelungit la Paşapoarte, înainte de Paşte

pentru evitarea aglomeraţiei, mai ales că în perioada sărbătorilor mulţi brăileni vin acasă de peste hotare, s-a luat decizia ca la Serviciul pentru Eliberarea Paşapoartelor să se prelungească programul

 

Serviciul Paşapoarte Brăila are program prelungit în această săptămână. S-a luat această deciziei pentru evitarea aglomeraţiei, ştiut fiind faptul că de sărbători vin mulţi brăileni de peste hotare care vor să îşi rezolve şi problema actelor.

În comunicatul postat pe site-ul Prefecturii Brăila se anunţă că, în cadrul măsurilor de eficientizare a activităţii de eliberare a paşapoartelor, în perioadele 22 – 25 aprilie 2019 şi 02 – 03 mai 2019, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Brăila prelungeşte programul de lucru cu publicul în zilele lucrătoare. Activitatea se va desfăşura în intervalul orar 08.30-18.30. “Totodată, vă reamintim că pe platforma www.pasapoarte.mai.gov.ro, site-ului oficial al Direcţiei Generale de Paşapoarte, este postată o aplicaţie online prin care se oferă posibilitatea cetăţenilor de a verifica, în timp real, status-ul cererii de emitere a paşaportului electronic, având drept criterii de căutare numărul de cerere (care se poate obţine de pe formular, în momentul semnării acestuia) sau ultimele 8 caractere din CNP şi data depunerii cererii. Prin intermediul acestei aplicaţii se poate vizualiza inclusiv data când paşaportul ajunge la ghişeu, în vederea ridicării acestuia”, se mai arată în comunicat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro