Mergi la conţinutul principal

Profesorul Ion Isaia, gasit vinovat ca a agresat un elev in ora sa

In urma cu aproape doua saptamini, la una din orele profesorului de geografie Ion Isaia, de la Colegiul Economic "Ion Ghica", un elev a fost agresat. Fapta profesorului a fost atit de dura incit elevul a putut sa o confirme chiar cu certificat medico-legal care atesta loviturile. Mai mult, afirmatiile tinarului au fost sustinute si de colegii de clasa. Directorul scolii, prof. Andrei Puia, a precizat atunci ca aceasta nu a fost prima abatere a profesorului, ca in timp acesta a s-a mai manifestat violent cu elevii si a fost sanctionat de mai multe ori, din acest motiv, cu mustrari si observatii.
Pentru analizarea situatiei s-a format o comisie din profesori ai scolii care aveau acelasi grad didactic cu profesorul anchetat, adica gradul I. Dupa citeva zile de documentare, profesorii din comisie au ajuns la concluzia ca profesorul Ion Isaia a fost intr-adevar vinovat si a agresat elevul. Ca urmare, s-a dispus diminuarea salariului acestuia cu 15% pentru urmatoarele doua luni. Comisia a prezentat, luni, concluziile in Consiliul Profesoral, care a legiferat hotarirea comisiei. Din cei 69 de profesori ai scolii, doi au votat impotriva aplicarii sanctiunii si trei s-au abtinut. In Consiliul Profesoral au fost invitati si reprezentanti ai elevilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu