Mergi la conţinutul principal

Profesori mai buni pentru domeniul tehnic

In aceasta perioada, la Grupul Scolar "Brancoveanu" se desfasoara cursurile din cadrul proiectului "Calitate in formare profesionala", in valoare de 32.050 lei. La realizarea lui mai colaboreaza Casa Corpului Didactic (CCD) si "Promex".
"Calitate in formare profesionala" este un proiect de granturi pentru dezvoltare scolara prin care s-au achizitionat in "Bancoveanu" calculatoare, truse pentru laborator, imprimante si echipamente care sa permita o mai buna formare a cadrelor didactice. Se sprijina astfel imbunatatirea calitatii educatiei prin formare profesionala si se ofera oportunitati de dezvoltare in cariera a cadrelor didactice. Casa Corpului Didactic a organizat o echipa de formatori de 20 de maistri si ingineri de la Grupul Scolar "Brancoveanu" si "Promex". Formarea acestora a constat in cursuri sustinute de: conf. univ. dr. ing. Luiza Grigorescu, prodecan la Facultatea de Inginerie - "Sisteme de automatizare", prof. dr. Cristina Anton, director CCD, - "Aplicatii de tip Autocad", prof. Eugenia Dan, director Grupul Scolar "Brancoveanu" - "Planificarea si organizarea productiei", prof. ing. Mihaela Vlad - "Asigurarea calitatii", si prof. ing. Carmen Marginean - "Elemente de proiectare si ansambluri mecanice". Cursul are o durata de sase lui si urmeaza sa se finalizeze in luna decembrie.
In iulie s-au intocmit protocoalele de colaborare dintre institutii si s-a elaborat programul cursurilor, a suporturilor de curs si a ghidurilor ce urmeaza sa fie realizate, iar in august - noiembrie se deruleaza concret activitatile de formare. Evaluarea cursantilor va avea loc la sfirsitul lunii noiembrie, iar in decembrie este planificata diseminarea cursului prin intermediul brosurilor si pliantelor astfel incit notiunile predate celor 20 de cadre didactice participante la proiect sa ajunga la cit mai multi profesori.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu