Skip to main content

Profesor acuzat ca a agresat un elev la Colegiul Economic "Ion Ghica"

La ora de geografie de vineri dimineata, un elev de la Colegiul Economic "Ion Ghica" l-a acuzat pe profesorul de geografie Ion Isaia ca l-a agresat. Agresiunea nu este recunoscuta de cadrul didactic, insa elevul are certificat medico-legal si afirmatiile sale sint sustinute de toti ceilalti colegi din clasa. Directorul colegiului, prof. Andrei Puia, a precizat ca nu poate face aprecieri ale faptelor petrecute, dar ca la nivelul scolii s-a constituit o comisie de analiza, care va intocmi un raport. In functie de ceea ce va arata acest raport se vor lua masurile disciplinare impotriva profesorului, daca se va dovedi ca el a agresat intr-adevar elevul.
Profesorul Ion Isaia, din pacate, nu este la prima problema de acest gen. In timp au mai fost asfel de acuzatii si a primit diverse sanctiuni. In Consiliul de Administratie al scolii chiar i s-a recomandat sa faca un consult psihiatric, insa pina acum profesorul nu a adus nici o dovada cum ca ar fi tinut cont de recomandarea Consiliului de Administratie.
Din comisia care ancheteaza acum evenimentul fac parte un reprezentant al sindicatului si profesori recomandati de Consiliul Profesoral care au acelasi grad cu profesorul acuzat, adica au gradul didactic I. Comisia are 48 de ore pentru a intocmi un raport.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu