Mergi la conţinutul principal

Profesoara Emilia Cretu - noul director de la Grupul Scolar "Panait Istrati"

La concursul de directori s-a stabilit, ieri, cine va conduce Grupul Scolar "Istrati" in urmatorii patru ani. Au concurat pentru acest post Valentina Chelu, fostul director, Cecilia Comisan, actualul director, si Emilia Cretu, actualul director adjunct. Cel mai mare punctaj l-a obtinut profesoara Emilia Cretu, actualul director adjunct al scolii. Profesoara Cecilia Comisan, actualul director, a promovat examenul, insa a obtinut mai putine puncte decit Emilia Cretu. Fostul director, Valentina Chelu, nu a reusit sa promoveze examenul. De mentionat este faptul ca profesoara Emilia Cretu este de aproape zece ani director adjunct si in aceasta calitate a reusit sa dobindeasca experienta ce s-a dovedit a fi un atu hotaritor in concursul pentru postul de director.
Concurenta pentru postul de director a fost si la Grupul Scolar Insuratei, unde au candidat Stela Cernea Bici si Cristea Coriie. A ocupat postul, cu 112 puncte, profesoara Stela Cernea Bici. Celalalt profesor, Cristea Coriie, a picat examenul.
Nu au reusit sa promoveze examenul nici candidatii pentru posturile de director de la liceele "Matei Basarab" Maxineni si "Sebastian". Pentru postul de director de la Liceul "Matei Basarab" din Maxineni" a candidat prof. Ion Stefanescu, iar la "Sebastian" a candidat Gheorghita Rusu.
Concursul se va relua miine, cu posturile de directori pentru scolile generale: "Vlaicu Voda", "Al. I. Cuza", "I. Creanga", "A. Pann", "N. Chercea" si "E. Teodoroiu".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro