Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesoara Antohe: "Cind plusezi si ii zici interlocutorului "f***te-n c*r pe ma-ta", vorbesti despre o actiune concisa, bine determinata in loc si spatiu, cu o finalitate evidenta"

Text permis elevilor doar cu acordul profesorilor

Reporter: Am citit declaratiile date de dumnea'stra, in exclusivitate, pentru ziarul "Obiectiv".
Carmen Antohe: Este ca ma pricep, ca am stofa? Domnule ziarist, bai jegosule, am vrut sa demonstrez lumii intregi care citeste ziarul "Obiectiv", inclusiv pe Internet, ca sint multilateral dezvoltata, ca nu ma pricep doar la a rezolva integrale de gradul III sau mai stiu eu ce probleme de matematica. Prea multa vreme noi, profesorii de matematica, am fost batjocoriti. Am fost luati in raspar ca nu ne pricepem sa legam doua fraze, ca punem virgula intre subiect si predicat etc. Daca spui ca ai citit cu atentie declaratiile mele date ziarului "Obiectiv", cred ca ai observat ca nu am facut nici o greseala gramaticala. Daca eram un simplu profesor de matematica, puneam virgula intre "f***-te-n c*r" si "pe ma-ta", asa cum am vazut ca procedeaza multi. Deci nu se pune virgula, sa fie clar o data pentru totdeauna! Alta chestie care mi se pare la fel de importanta: se pune virgula intre "hai sicitir" si "f***te-n c*r pe ma-ta". Si am si argumente, asta ca sa vezi ca nu sint lautar in ceea ce priveste gramatica murdara a limbii romane. Este vorba despre doua propozitii. Spui "Hai, sictir", ceea ce inseamna un fel de "Taci naibii din gura", iar cind plusezi si ii zici interlocutorului "f***te-n c*r pe ma-ta", vorbesti despre o actiune concisa, bine determinata in loc si spatiu, cu o finalitate evidenta. Observi tonul imperativ, mult mai pregnant decit la acel "Hai, sicitir", care este destul de moale? Nu stiu cum sa-ti explic ca sa ma intelegi. Deci aceasta trimitere poate ca suna un pic vulgar, dar este atit de determinanta, incit nu mai exista loc de intors. Intelegi ce vreau sa zic?
Reporter: Da. Ce nu inteleg este insa de ce sotul dumnea'stra ia spagi de la elevi?
Carmen Antohe: Dar de la cine vrei sa ia, bai nenorocitule? De la parintii elevilor? Pai, ce, profesorul preda cursuri parintilor? Si nu este vorba de spaga sau spagi, cum te-ai exprimat tu. Sint mici stimulente care il ajuta pe profesor sa treaca mai usor peste greutatile vietii de dascal. Si la urma-urmei ce mari sume de bani cerem noi, profesorii? Ti se pare mult 200 de euro? Pai, f***te-n c*r pe ma-ta, tu de cind n-ai mai fost in piata? Nu vezi ca te duci cu 700.000 de mii si vii cu sacosa goala? Adica pietangiii aia, care n-au scoala cita vacanta am avut eu, pleaca acasa zilnic cu cel putin trei milioane, iar eu sa stau sa ma imprumut la vecini ca sa-mi platesc intretinerea? Bai nenorocitule, in viata trebuie sa te descurci cum poti.
Reporter: Cum a promis sotu' lu' matale ca aduce culegeri la copii si i-a tras in caramida?
Carmen Antohe: Seriooooos?! Si nu cumva vrei sa fie si bagat la puscarie pentru chestiunea asta? Altii le-au promis romanilor ca daca depun niste bani in nu stiu ce "fond", peste trei luni le dau inzecit suma si nu au mai ajuns la pirnaie. Iar barbatu-miu care a luat un 150.000 de lei de la elevi, sa fie judecat in piata publica si omorit cu pietre? Hai sictir si stai sa-ti spun o faza. Sa zicem ca le aducea culegerile. Pai, ce Pastele mamii lor sa faca dracii aia timpiti cu culegerile? Sa le deseneze cu carioca, sa rupa foile si sa-si faca avioane? Intr-un cuvint, sa-si bata joc de matematica si de ecuatiile pe care numai eu stiu cit se chinuie un profesor sa le scorneasca? Nu, taticu', nici eu si nici sotul meu nu vom tolera astfel de comportamente deviante. Iti promit sincer, f***te-n c*r pe ma-ta sa te f*t, ca o sa mai scoatem la vinzare inca 5.122 de astfel de culegeri de probleme de matematica, iar comanda va fi onorata exact in ziua in care nenorocita de Cristina Dosuleanu isi va cere scuze pe prima pagina a ziarului "Obiectiv"?
Reporter: Chiar asa, de ce ati injurat-o pe colega mea?
Carmen Antohe: Hai sictir, f***-ti Pastele ma-tii! Ma, ce te aia grija pe tine pe cine injur eu? Da' Pastele ma-tii de derbedeu si de nenorocit, cine te crezi tu, ma? Crezi ca daca ai ajuns sa scrii la ziar si sa minti lumea cu inventiile tale, esti important? Bataie cum ai sa maninci de la mine nu ai mai mincat in viata ta. Te iau de fata aia de dobitoc si matur asfaltul cu tine, f***te-n cur pe ma-ta! Ca de-alde tine am lasat repetenti cu vagoanele, ma! Fac ceva pe articolele lu' Cristina Dosuleanu si pe tot ziarul vostru. Ce n-am citit eu pina acum ziarul asta "Obiectiv", da' de-acum incolo chiar ca n-am sa-l mai citesc deloc. Voi nu stiti sa apreciati oamenii, scrieti numai ce va trece prin capetele alea seci. Da' chiar nu mai exista dreptate in tara asta? Foarte, bine, daca nu mai exista dreptate, atunci am sa mi-o fac cu mina mea.
Reporter: Adica ce-o sa faceti mai exact?
Carmen Antohe: F***-ti Pastele ma-tii, bou' dracului!

P.S. - Orice asemanari dintre injuraturile prezente in acest interviu si vocabularului profesoarei Antohe nu sint deloc intimplatoare, acestea fiind cele folosite de cadrul didactic in discutia telefonica de miercuri cu redactorul nostru Cristina Dosuleanu
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii