Mergi la conţinutul principal

Profesoară din Brăila, decorată de președintele României cu Ordinul Meritul pentru Învățământ, în grad de Cavaler

* este vorba despre profesoara Cici Mihaela Bolovan, fostă directoare a Școlii Gimnaziale ”Anton Pann”, în prezent inspector școlar general adjunct

 

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, președintele țării, Klaus Iohannis, a decorat mai mulți profesori și cadre medicale, printre care și profesoara Cici Mihaela Bolovan, fostă directoare a Școlii Gimnazială ”Anton Pann”, în prezent inspector școlar general adjunct. Aceasta a primit Ordinul Meritul pentru Învățământ, în grad de Cavaler, într-o ceremonie desfășurată la Palatul Cotroceni. Decorația i-a fost acordată în semn de apreciere pentru activitatea didactică, inclusiv în context pandemic, pentru eforturile depuse pentru creșterea echității, egalității și participării la procesul educational, dar și pentru dezvoltarea competențelor digitale sau civice în comunitatea educațională.

”Acest ordin mi-a fost acordat pentru activitatea mea educațională ca director al Școlii Gimnaziale ”Anton Pann” de-a lungul timpului și în special în ultimii doi ani școlari. A fost un moment unic în cariera mea profesională. A fost impresionant, onorant, măreț. Întâlnirea cu președintele României a fost emoționantă și la ceremonie am ales să port o ținută care se potrivea și Zilei Naționale, dar și să reprezinte culorile etniei pentru care am lucrat de-a lungul anilor. Am avut onoare să fiu alături de 50 de persoane și din sănătate și din învățământ care au fost decorate alături de mine. A fost o atmosferă de sărbătoare, în care am simțit că într-adevăr mi-a fost răspltită munca pentu toți cei 13 ani pe care i-am petrecut la Școala Gimnazială ”Anton Pann”, încercând să aducem un plus de valoare, de calitate, de echitate și participare școlară. Decorația aceasta se datorează tuturor colegilor mei de la Școala ”Anton Pann” care m-au sprijinit mereu în toate proiectele”, ne-a declarat prof. Cici Mihaela Bolovan.

Reamintim că prof. Cici Mihaela Bolovan a fost director al Școlii Gimnaziale ”Anton Pann” din cartierul Lacu Dulce, unde se află o importantă comunitate de etnie rromă, până în luna februarie a acestui an, atunci când a fost numită inspector școlar general adjunct.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro