Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Probleme cu lucrarea de hidroizolatie

Rubrica de fata are menirea de a asigura un dialog direct intre
cititori si reprezentantii principalelor institutii publice. In cadrul
acestei rubrici, cititorii isi pot exprima opiniile in legatura cu diverse
probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Cititorii sint rugati
sa foloseasca un limbaj decent si sa nu aduca acuzatii nefondate.
Redactorul de serviciu raspunde apelurilor dumneavoastra la tel.
611053, intre orele 9.00-17.00.

O parte dintre proprietarii apartamentelor situate la ultimul etaj al blocului 10PP strada G-ral Eremia Grigorescu se pling de faptul ca, din cauza precipitatiilor din ultimele zile, apa se infiltreaza prin planseul superior, se prelinge pe pereti, iar in cele mai grave situatii balteste in apartamente. Un caz de o semenea factura ne-a fost semnalat de catre proprietarul apartamentului 76 din blocul mentionat. Acesta sustine ca apa se prelinge pe perete exact prin spatele tabloului electric existind pericolul real al producerii unui scurtcircuit. De asemenea, petentul a povestit ca a anuntat conducerea asociatiei de proprietari din care face parte cu privire la problemele intimpinate astfel incit aceasta din urma sa informeze firma care a efectuat lucrarea de hidroizolatie a terasei condominiului si care de altfel a acordat, sustine petentul, prin contract o perioada de garantie de 5 ani pentru lucrare. "Hidroizolatia a fost executata de firma "Izo Construct" din Braila lucrarea fiind predata asociatiei in primavara anului 2003. Din cite cunosc, prin contract, executantul a acordat o perioada de garantie de 5 ani, deci ar trebui sa intervina acum pentru remedierea problemei. Pentru ca am anuntat asociatia si nu s-a luat nici o masura, am luat legatura direct cu firma in cauza si am anuntat care sint problemele cu care ma confrunt. Pina acum, nici acest demers nu a dat nici un rezultat", s-a plins petentul.
Reporterii "Obiectiv" au incercat sa ia legatura atit cu firma care a executat lucrarea de hidroizolatie a terasei blocului 10PP, cit si cu reprezentantii conducerii asociatiei de proprietari care administreaza condominiul in discutie pentru a consemna punctul de vedere al celor doua parti cu privire la cele reclamate de proprietarul apartamentului 76 din acest bloc, dar acestia nu au fost de gasit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii