Mergi la conţinutul principal

Pro România susține că stă mai bine în sondaje după fuziunea cu ALDE

* potrivit unui comunicat primit din partea reprezentanților Pro România Brăila, un sondaj comandat la nivel central a reliefat faptul că partidul stă mult mai bine atunci când vine vorba intenției de vot, după fuziunea cu ALDE * potrivit acestora, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, Pro România ar avea 8 procente, clasându-se pe locul patru

 

Membrii Pro România sunt ferm convinși că partidul s-a întărit după fuziunea, recentă, cu ALDE. Potrivit reprezentanților organizației județene a partidului lui Victor Ponta, un sondaj comandat la Centru a reliefat faptul că Pro România s-a întărit în urma fuziunii cu ALDE iar intenția de vot ar fi crescut.

Potrivit informațiilor pe care ni le-au furnizat reprezentanții Pro România Brăila, intenția de vot a alegătorilor la Camera Deputaților s-ar prezenta în felul următor: 32% PNL, 29% - PSD, 18% Alianța USR-PLUS, 8% Pro România, 6% PMP, 2% PER, 2% UDMR, 2% PPU-SL. Aceștia precizează că non-răspunsurile au fost eliminate din schemă. În ceea ce privește intenția de vot la Senat (total eșantion), sondajul a reliefat faptul că PNL ar avea 21%, PSD - 18%, Alianța USR-PLUS - 13%, Pro România - 8%, PER - 3%, PMP - 4%, UDMR - 1%, PPU-SL - 1%, alt partid - 1%, anulează votul - 0, nu votează - 11%, nehotărât - 9%, nu răspund - 9%.

Aceștia precizează că datele din sondaj care vizează Pro România au fost obținute după fuziunea cu ALDE. Cu toate acestea, nu se precizează pe câte persoane s-a făcut sondajul respectiv, sau cum era poziționat partidul înainte de fuziunea cu ALDE.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro