Mergi la conţinutul principal

Pro România Brăila anunţă că face recrutări

• asta a afirmat, ieri, Cosmin Răzmeriţă, liderul interimar al partidului lui Victor Ponta la Brăila • potrivit acestuia, în prezent, organizaţia numără 859 de membri şi peste 1.000 de simpatizanţi

 

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, începe să se reclădească la Brăila, după episodul demisiei în grup a membrilor, odată cu plecarea lui Mihai Tudose şi a deputatului Emilia Meiroşu. Potrivit unui comunicat transmis de liderul interimar al Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriţă, filiala locală se află în plin proces de recrutări de membri.

“PRO România este un proiect politic care îi implică şi îi reprezintă pe toţi cei care cred în România - în potenţialul său uman şi natural. La Brăila, PRO România este în continuă organizare. Ne propunem să fim un laborator politic în care oameni competenţi construiesc şi aplică proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA municipiului şi a judeţului Brăila. PRO România consideră că tinerii sunt resursa strategică a României. Este esenţial să le asigurăm dreptul la educaţie, indiferent de situaţia materială, să le dezvoltăm potenţialul, să le asigurăm locuri de muncă bine plătite, să îi tratăm cu respect, să îi încurajăm să se implice civic şi nu în ultimul rând, să le oferim motive să rămână în Brăila”, a declarat Răzmeriţă.

Sursa citată a lansat o invitaţie cu această ocazie, adresată tuturor celor interesaţi de programul politic propus de Pro România, cu precizarea că partidul şi-a deschis porţile noului sediu, situat pe pe Calea Călăraşilor nr 247, etaj 1. Acesta mai menţionează că adeziunile se pot înregistra atât la sediul partidului cât şi online pe site-ul http://proromania.ro

“Invităm toţi brăilenii care îşi doresc să se implice în viaţa politică, socială şi administrativă, să se alăture echipei noastre. În prezent, PRO România adună 859 de membri şi peste 1.000 de simpatizanţi, în municipiul şi judeţul Brăila. Filiala este condusă de un birou interimar, urmând ca în cel mai scurt timp să numim responsabili pe fiecare structură a partidului. Preşedintele PRO România, primul ministru Victor Ponta, oferă o atenţie deosebită organizaţiei din Brăila, motiv pentru care, o mare parte din membrii care au demisionat la sfârşitul anului trecut, au ales să revină alături de noi. Aşteptăm, în continuare, fiecare brăilean să ne treacă pragul, să fie alături de noi, astfel încât filiala de la Brăila să-şi menţină poziţia pe primele trei locuri, pe ţară, în opţiunile electoratului”, a mai afirmat Răzmeriţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro