Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Printul Ghiocel si craiasa Zambila"

Simbata, dimineata, in sala Cercului Militar a avut loc spectacolul "Printul Ghiocel si craiasa Zambila", realizat de profesoara Mariana Pescarasu de la cercul de dans modern de la Palatul Copiilor. Programul a fost dedicat primaverii si Zilei mamei. Au participat aproximativ 120 de copii din toate cele opt grupe de dans modern, cu virste cuprinse intre 4 si 17 ani. Pe scena au fost reprezentate dansuri precum: "Ratusca si baby", "Superstar", "Fluturi si flori", un dans tiganesc, unul arabesc si alte trei dansuri moderne, foarte colorate, foarte antrenante, care au constituit deliciul parintilor si bunicilor care au umplut la refuz sala Cercului Militar. Momentele de dans modern au alternat cu cele de cintecele si poezii spuse de elevi de la scolile "Ion Creanga" si "Al. I. Cuza", de la clasele invatatoarelor Stana Cioroiu, respectiv Eugenia Stoichitoiu.
Profesoara Mariana Pescarasu a precizat ca acesta este al doilea spectacol oferit de copiii de la grupele ei, primul a avut loc in decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna, iar urmatorul este planificat pentru a sarbatori "Sping day" la sfirsitul lunii aprilie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii