Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinsi in flagrant, dupa ce-au furat cinci porci

Cu toate masurile luate de conducerea firmei, inca se mai fura animale de la SC "Complexul de Porci" SA Braila. Luna trecuta, doi indivizi cu antecedente penale au reusit sa sustraga cinci porci in greutate totala de 420 de kilograme (valoare de 34 de milioane de lei vechi), pe care intentionau sa-i duca acasa. Hotii au avut, insa ghinion, pentru ca au fost depistati de un echipaj de Politie. Oamenii legii n-ar fi intrat la banuieli, daca suspectii - Dumitrel Tudor, 31 de ani, si Iustin Marian Ion, 29 de ani - n-ar fi dat bir cu fugitii, refuzind sa opreasca la semnalele agentilor.
In dimineata zilei de 7 noiembrie 2005, precizeaza procurorul Marinela Cosnita de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in jurul orei 5.00, politistii aflati in autoturismul de serviciu BR-02-WXD, pe Calea Galati (capatul liniei de autobuz 2), au observat autoturismul Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare TL-12-SAN, care venea dinspre satul Baldovinesti, cu partea din spate "lasata" prea mult. Ei au pornit semnalele luminoase pentru oprire, insa cei aflati in masina suspecta i-au ignorat, continuindu-si deplasarea. In aceste conditii, politistii au deschis sirena si au trecut la urmarirea autoturismului. De pe Calea Galati, suspectii au intrat pe strada Artarului, apoi pe un drum de pamint din spatele SC "Promex" SA si, de aici, inapoi pe strada Artarului - strada Garofitei - strada Bujorului, unde au fost blocati de masina Politiei. In urma controlului efectuat, in masina suspecta s-au descoperit nu mai putin de cinci porci sustrasi de la firma lui Gheorghe Caruz, care aveau toti lovituri in zona capului.
In urma anchetei efectuate, a reiesit ca, in noaptea de 6/7 noiembrie 2005, Dumitrel Tudor si Iustin Ion au escaladat gardul si au patruns in incinta SC "Complexul de Porci" SA, de pe Soseaua Baldovinesti, apoi intr-o hala, unde au prins cinci porci si i-au omorit, aplicindu-le cite o lovitura de ciocan in cap. Imediat, hotii au pus animalele in saci de rafie si le-au incarcat in autoturism, dupa care s-au deplasat spre Braila, fiind surprinsi de catre politisti. Intrucit carnea animalelor sustrase nu mai putea fi folosita in consum, firma prejudiciata s-a constituit parte civila cu suma de 3.398,64 lei RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii