Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins la pescuit intr-o amenajare piscicola privata

Un brailean a fost prins in flagrant de o patrula de jandarmi in timp ce pescuia ilegal intr-o amenajare piscicola privata. In ziua de 26 februarie, in jurul orei 22.00, Marian D., de 28 de ani, din satul Tepes Voda, se afla in apropierea comunei Movila Miresii si pescuia de zor cu ajutorul mai multor plase monofilament. Cind a fost depistat de oamenii legii, barbatul tocmai lasase la apa cea de-a cincea plasa, acesta fiind si ultima.
"Ca urmare a unei actiuni executate in zona comunei Movila Miresii, o patrula de jandarmi a depistat un cetatean in timp ce pescuia, cu ajutorul mai multor plase monofilament, intr-o amenajare piscicola privata din apropierea localitatii. Celui in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, ce vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", a precizat sg. maj. Sorin Neftode din cadrul Compartimentului Relatii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.
Oamenii legii au stat de vorba si cu administratorul amenajarii piscicole, care a spus ca barbatul prins la pescuit nu este singurul care procedeaza in acest fel. Problema este ca indivizii care vin sa pescuiasca ilegal in zona respectiva sint greu de observat deoarece actioneaza numai pe timp de noapte si foarte repede, de obicei aruncind plasele inainte de miezul noptii si scotindu-le dimineata pina se lumineaza. Plasele monofilament gasite asupra barbatului au fost ridicate in vederea continuarii verificarilor si urmeaza a fi introduse la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Jandarmi Judetean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii