Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins la furat sina de cale ferata

A furat o bucata de sina de cale ferata, din gara Ianca. Este cazul unui tinar de 29 de ani, care a iesit la cautat fier vechi si, in lipsa de altceva, s-a orientat catre o bucata de sina de trei metri, care i s-a parut ca i-ar folosi in gospodarie. Vasile Mihalache a ochit o bucata de sina de rezerva, fixata perpendicular pe calea ferata, si s-a apucat sa sape sub aceasta, pentru a o scoate din pamint. In timp ce sapa, prin zona a trecut un prieten de-al sau, cu o caruta, iar barbatul l-a rugat sa-l ajute cu transportul. Din nefericire pentru ei, insa, au aparut jandarmii, care i-au luat la intrebari.
"Am trecut pe-aici, prin zona asta, dupa fier vechi, si daca am dat peste sina asta, am zis sa o pun la un beci. Numai ca nu am reusit s-o scot, ca au venit organele de ordine. Am vrut sa o iau, pentru ca
e scurta si se incadra pe beci" a declarat Vasile Mihalache. "Treceam cu caruta, am venit de la moara si am gasit un prieten aici, care mi-a zis ca daca pot sa-l ajut, sa puna si el o sina de 3 metri in caruta, si n-am putut s-o pun, ca a venit Jandarmeria. Atita tot!" a spus jandarmilor Mircea Tudose, carutasul.
"Jandarmii grupei mobile Ianca au depistat in flagrant o persoana care incerca sa sustraga de linga gara Ianca o sina de cale ferata. In cauza au fost intocmite datele premergatoare cercetarii penale, care vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Insuratei" , a delarat lt. Iulian Timofei, purtator de cuvint la Jandarmeria Braila.
Barbatul prins mai are la activ condamnari pentru o tilharie si o vatamare corporala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii