Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins de trei ori in patru luni conducind fara permis

Un tinar brailean a prins gust sa sofeze fara permis de conducere. In virsta de 24 de ani, recidivistul Gelu Marian M. a fost trimis in judecata, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fara a poseda permis si fals privind identitatea.
Potrivit acuzarii, in ziua de 6 noiembrie 2005, lucratori ai Serviciului Politiei Rutiere care se aflau pe strada Stefan cel Mare au oprit pentru control autoturismul Volkswagen cu numarul de inmatriculare BR-60-EKE, la volanul caruia a fost identificat invinuitul Gelu Marian M. Suspectul a recunoscut ca nu poseda permis afirmind, totodata, ca masina a fost a tatalui sau, in prezent decedat.
In ziua de 2 februarie 2006, Gelu a fost din nou prins conducind fara permis, la volanul aceluiasi autoturism, de data aceasta pe strada Grivitei colt cu strada 1 Decembrie 1918. In loc sa renunte, invinuitul a continuat sa conduca incalcind legea. Astfel, in noaptea de 6/7 martie 2006, o patrula din cadrul Politiei Municipiului a oprit pe Calea Galati acelasi autoturism, condus de Gelu Marian M. Suspectul a declarat ca se numeste "Posobescu Marinel" si ca "nu are permisul de conducere la el". Pentru ca nu avea documente, "Posobescu" a fost sanctionat contraventional. Apoi, el i-a condus pe oamenii legii la blocul A 36, de pe strada Rosiori, pretinzind ca acolo domiciliaza, dupa care care a incercat sa dea bir cu fugitii, fiind prins tocmai pe strada Satelitului din cartierul Obor. Intrebat de ce a mintit, invinuitul a declarat ca i-a fost teama sa nu fie depistat, din nou, fara permis de conducere. Cazul a fost preluat de instanta de fond a Judecatoriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii