Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins cu sabia pe mineca

Un individ care luna trecuta a furat o masina si a condus-o fara a avea permis, apoi a incercat sa-l accidenteze pe adjunctul sefului Politiei Municipiului, a calcat iar pe bec, ieri, cind a fost prins de jandarmi plimbindu-se prin oras, cu o sabie ascunsa pe mineca.
La scurt timp dupa capturarea spadasinului, colonelul Vasile Silion, inspectorul sef al Jandarmeriei, ne-a declarat: "In timpul unei actiuni de mentinere a ordinii publice, pe Calea Galati, in zona cimitirului Sf. Maria, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judetean l-a depistat pe Romeo G., 26 ani, care avea asupra sa o sabie tip baston de 59 cm, cu lama detasabila, de 22 cm. Celui in cauza i s-au intocmit acte premergatoare cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de port ilegal de arma alba."
Luat la rost de oamenii legii, tinarul a declarat ca este afacerist si ca purta sabia pe mineca pentru a se apara de dusmani. El nu este la prima abatere de la litera legii: in urma cu o luna, a plecat la plimbare cu "Oltcit"-ul nr. BR-06-DSF, fara a avea "carnet" si a fost capturat cu greu, de doua echipaje de la Politia Rutiera care au reusit sa-l blocheze pe Bulevardul Dorobantilor, in apropiere de intersectia cu Str. Albina. In aceeasi noapte, dupa ce a fost potcovit cu dosar penal, Romeo G. a furat o "Dacia Solenza" si a plecat din nou la plimbare, pe strazile orasului. Observat pe Bulevardul Dorobantilor de un echipaj coordonat de scms. Costel Arbunea, adjunctul comandantului Politiei Municipiului, pseudosoferul a fost avertizat sa traga masina pe dreapta, pentru verificari. Romeo G. a oprit, in apropiere de Str. 1 Decembrie 1918, iar in spatele sau a oprit masina politistilor, din care a coborit adjunctul comandantului. Hotul fara permis l-a lasat pe ofiter sa se apropie de autoturismul sau, apoi a demarat cu scirtiit de roti, in marsarier, incercind sa-l calce cu masina pe politist. A fost inhatat de oamenii legii, apoi a fost dus la sediu, unde s-a "lipit" de inca doua dosare penale - pentru furt si conducere a unei masini fara a avea permis.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii