Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins cu prostituata pe centura

A avut parte de citeva clipe de placere, care i-au creat numai neplaceri. Un barbat de 35 de ani din Braila a fost prins de jandarmi in timp ce beneficia, in masina personala, de serviciile unei prostituate. Barbatul le-a cerut disperat jandarmilor sa nu-i divulge numele, dat fiind ca are sotie si doi copii, si nu vrea sa-si strice casa pentru o distractie de moment. Tinara, care a incasat 100.000 lei pentru serviciile sale, a trebuit sa plateasca 5 milioane de lei amenda, pentru practicarea prostitutiei.
Luat la intrebari de oamenii legii, barbatul dornic de sex platit le-a povestit oamenilor legii ca a plecat dimineata de acasa, la o spalatorie pentru masini, iar acolo, unul dintre angajati l-a intrebat daca nu ar avea chef de o partida de sex si i-a recomandat o fata. Tinarul a considerat ca nu este cazul sa piarda o asemenea ocazie, a luat femeia in masina si au oprit pe centura, la marginea orasului, unde au intretinut relatii sexuale: "Am fost la spalatorie cu un client, sa spal un motor, si baiatul de acolo mi-a zis ca este o fata care presteaza servicii sexuale. M-a intrebat daca nu ma intereseaza si mi-a aratat-o. Am vorbit pentru un sex oral, dupa care ne-am suit in masina, ea a zis sa mergem pe Soseaua Focsani, ca stie un loc potrivit acolo, ne-am dus, ne-am facut treaba si, cind sa terminam, ne-au prins jandarmii".
Intrebata ce facea acolo, femeia a recunoscut in fata oamenilor legii ca practica prostitutia si a explicat ca o face pentru a-si intretine copilul: "Ce faceam? Practicam prostitutia. Mai exact, intretineam raporturi sexuale cu domnul. Raporturi normale, daca va intereseaza... Am cerut pentru aceste servicii o suta de mii de lei. Am nevoie de bani, ca sa-mi intretin copilul, ca nu am cu ce sa-l hranesc si sa-l imbrac. Nu am serviciu".
"In timpul unei patrulari auto, jandarmii braileni au depistat o persoana de sex feminin ce atragea alte persoane, in vederea practicarii de raporturi sexuale, pentru obtinerea de foloase materiale. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional si i s-a atras atentia ca, daca va continua cu aceste practici, i se vor intocmi actele premergatoare cercetarii penale, pentru infractiunea de prostitutie" ne-a declarat cpt. Adrian Baboi, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii