Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins cu plase de pescuit monofilament, pe un canal de irigații

* un brăilean a fost depistat de jandarmi, între localitățile Spiru Haret și Stanca, acesta având trei plase de pescuit de tip monofilament, din care două cu lungimea de 50 de metri, iar a treia 20 de metri

 

Un brăilean care avea asupra sa trei plase de pescuit monofilament, a picat în “plasa” jandarmilor. Acesta este cercetat penal.

Duminică, 3 octombrie, în jurul orei 07:15, o patrulă de jandarmerie din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Oprișenești a depistat între localitățile Spiru Haret și Stanca, pe un canal de irigație, un bărbat în vârstă de 27 de ani care avea mai multe plase de pescuit de tip monofilament. “Jandarmii brăileni au ridicat în vederea continuării cercetărilor trei plase de pescuit de tip monofilament, din care două având lungimea de 50 de metri, iar cea de-a treia 20 de  metri”, se arată în comunicatul transmis de la Jandarmeria Brăila.

Cercetările în această cauză au fost preluate de către lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii