Mergi la conţinutul principal

Primul termen de judecată în dosarul «Incest la Mircea Vodă»

* la data de 5 aprilie începe procesul în dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Făurei, în care inculpaţii sunt B.F. şi B.A., frate şi soră, care au întreţinut relaţii sexuale şi chiar au dat naştere unor copii * aceştia au fost trimişi în judecată de procurori, pentru săvârşirea a două infracţiuni de incest, în perioada anilor 2018 - 2019

 

 

 

În aprilie începe judecata în dosarul în care inculpaţii B.F. şi B.A., din comuna Mircea Vodă, sunt acuzaţi de infracţiunea de incest. Cei doi, frate şi soră, au întreţinut relaţii sexuale şi chiar au dat naştere unor copii. Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurori, pentru săvârşirea a două infracţiuni de incest, în perioada anilor 2018 - 2019.

Dosarul se află înregistrat pe rolul Judecătoriei Făurei, primul termen fiind stabilit pentru data de 5 aprilie, după cum se arată pe site-ul instanţei. În ianuarie, magistraţii Judecătoriei Făurei au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, în luna noiembrie, şi au dispus începerea judecăţii cauzei. Acum s-a stabilit şi primul termen de judecată.

După cum v-am informat în ediţiile anterioare, procurorii au stabilit că doi tineri din comuna Mircea Vodă, frate şi soră, au întreţinut relaţii sexuale şi au dat naştere unor copii. Cei doi sunt acum judecaţi pentru infracţiunea de incest.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au efectuat ancheta în acest caz şi au decis să îi trimită în faţa instanţei pe cei doi inculpaţi. În data de 24 noiembrie, procurorii i-au trimis în judecată pe B.F. şi B.A. pentru săvârşirea a două infracţiuni de incest, fapte prevăzute şi pedepsite de art 377 Cod penal cu aplicare art. 38 Cod penal. “Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 - 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate şi soră, inculpaţii B.F. şi B.A. au întreţinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, judeţul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea şi naşterea minorilor B.C.R. şi B.R.D”, au stabilit procurorii.

Cauza a fost înaintată Judecătoriei Făurei, magistraţii fiind cei care vor decide pedepsele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro