Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul stagiu de pregatire al nationalei feminine dupa CM

Primul stagiu de pregatire al nationalei feminine de handbal dupa Campionatul Mondial din Rusia, unde a obtinut medalia de argint, este programat intre 26 si 28 februarie la Sibiu, la aceasta actiune urmind sa participe numai jucatoare din campionatul intern.
La Sibiu, antrenorii Tadici si Musi vor avea la dispozitie 24 de jucatoare din campionatul intern, pe care le vor evalua in vederea formarii unui nucleu de 10-12 handbaliste.
"Vrem sa formam un nucleu de 10-12 jucatoare, carora sa li se alature handbalistele din strainatate. Nu este un trial, pentru ca nu putem vorbi de trialuri la nivelul echipei nationale, ci o evaluare. Cine nu va da satisfactie va pleca acasa", a declarat, pentru MEDIAFAX, antrenorul Gheorghe Tadici.
La rindul sau, antrenorul Dumitru Musi a afirmat ca data reunirii nu este trecuta in calendarul EHF, astfel ca nu pot fi convocate jucatoarele care activeaza in strainatate. "Perioada este scurta, de doar 3 zile, iar jucatoarele din strainatate sint angrenate in competitiile interne si in cupele europene si este greu sa le aducem acum", a declarat Dumitru Musi.
In cele trei zile de pregatire, nationala are programate antrenamente si doua jocuri de verificare, in cadrul lotului. Jucatoarele stabilite de staff-ul tehnic pentru reunirea de la Sibiu sint urmatoarele: Pislaru, Tolnai, Ialomiteanu, Poenaru, Niculae, Balint, Raceala, Avadanii, Gisca, Jerebie, Tita, Manea, Birsan, Demeterca, Goran, Gheorghe, Ani-Senocico, Busuioceanu, Pavel, Cartas, Geiger, Petrache, Crap si Bese.
Urmatorul stagiu de pregatire al echipei nationale este prevazut pentru intervalul 19-21 martie, la Ploiesti, cind se preconizeaza si disputarea unui joc bilateral international.
Prima actiune oficiala a nationalei de handbal feminin, in 2006, este dubla mansa eliminatorie, din play-off-ul CE din acest an, cu nationala Serbiei-Muntenegru. Meciurile vor avea loc la finalul lunii mai si inceputul lunii iunie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii