Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul duel Mutu - Chivu in Italia

Atacantul Adrian Mutu (Juventus Torino) si fundasul Cristian Chivu (AS Roma) ar putea sa se intilneasca, joi, pentru prima oara de cind evolueaza in Italia, in partida pe care formatiile lor o vor disputa, pe stadionul Delle Alpi, in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Italiei.
Daca vor juca, cei doi internationali romani se vor afla la prima intilnire in competitiile din Italia, dupa ce la meciul AS Roma - Juventus, scor 1-4, din etapa a XII-a a campionatului Italiei, Chivu a fost suspendat, iar Mutu a intrat pe teren doar in minutul 90A1.
Potrivit site-ului goalcity.it, de la AS Roma va lipsi atacantul Francesco Totti, accidentat. Lotul convocat de antrenorul Luciano Spalletti pentru partida cu Juventus este urmatorul: Curci, Doni, Pipolo - portari; Panucci, Bovo, Mexes, Chivu, Cufre - fundasi; Alvarez, Mancini, Aquilani, Dacourt, De Rossi, Perrotta, Taddei, Tommasi, Rosi - mijlocasi; Okaka, Cerci, Greco - atacanti.
De cealalta parte, lotul alcatuit de antrenorul echipei Juventus Torino, Fabio Capello, pentru meciul din Cupa Italiei este: Buffon, Abbiati, Bonnefoi - portari; Balzaretti, F. Cannavaro, Pessotto, Thuram, Zambrotta, Zebina - fundasi; Vieira, Emerson, Nedved, Camoranesi, Blasi, Giannichedda, Olivera - Del Piero, Criscito, Mutu, Zalayeta.
Cristian Chivu a fost achizitionat de AS Roma inaintea inceperii sezonului 2003/2004, exact cind Adrian Mutu, care evoluase pina atunci in Italia la Internazionale Milano, Hellas Verona si FC Parma, s-a transferat in Anglia, la Chelsea. Mutu a revenit in Italia in ianuarie 2005, cind a semnat un contract pe cinci sezoane cu Juventus Torino, dar a jucat numai in ultima etapa a sezonului trecut, din cauza suspendarii primite pentru dopaj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii