Mergi la conţinutul principal

Primul concurs oficial în aer liber pentru brăileanca Anamaria Ioniţă

În acest weekend, are loc primul concurs oficial de atletism din sezonul în aer liber, Campionatul Naţional Universitar, competiţie care se derulează la Piteşti şi la startul căreia se va alinia şi atleta Anamaria Ioniţă, sportivă cu dublă legitimare CSM Brăila - CSU Piteşti. La universitare brăileanca va concura pentru Universitatea Piteşti, însă concomitent va avea loc şi primul Grand Prix atletic rezervat seniorilor. Anul trecut, Ioniţă a concurat în 6 probe şi a cucerit patru titluri naţionale universitare, la 100 şi 400 m garduri, la 200 m plat şi la 4x100 m plat, iar la 100 m plat şi la 4x400 m plat s-a clasat pe locul al doilea.
Anul acesta brăileanca va lua startul în 7 probe.
"Cele mai importante pentru mine sunt probele de 200 şi 400 m plat pentru că timpii vor conta în alcătuirea echipei care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din acest an. Decisive însă vor fi Campionatele Internaţionale ale României, acolo se va face selecţia pentru ştafeta 4x400 m a României pentru Balcaniada care va avea loc la Piteşti şi Campionatul European. Mă simt foarte bine şi sper să demonstrez acest lucru în concursul din acest weekend şi în cele care vor urma", a declarat Anamaria Ioniţă, singura atletă din Brăila calificată pentru Olimpiada de la Rio.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro