Mergi la conţinutul principal

Primarul promite că Strada Alexandru Vlahuţă din Chercea va scăpa de piatra cubică anul viitor

* în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CLM Brăila, consilierul PNL Alexandru Drogeanu a solicitat un răspuns din partea primarului Marian Dragomir privind lucrările care se efectuează pe Str. Alexandru Vlahuţă * acesta a dorit să ştie dacă se va asfalta şi segmentul de piatră cubică al respectivei străzi, iar edilul-şef a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla, dar la anul

 

 

 

 

Sectorul de drum cu piatră cubică de pe Strada Alexandru Vlahuţă din cartierul Chercea ar putea fi asfaltat în viitorul apropiat. Cel puţin asta a reieşit dintr-o discuţie purtată în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CLM Brăila, între consilierul liberal Alexandru Drogeanu şi primarul Marian Dragomir. Concret, la rubrica ”Alte Probleme” a şedinţei din 29 octombrie, Drogeanu a intervenit pentru a solicita clarificarea unei situaţii legată de lucrările care se efectuează în prezent pe strada respectivă. Acesta a vorbit despre faptul că se intervine în prezent pentru schimbarea conductei de gaze şi a solicitat un răspuns din partea primarului legat de şansele privitoare la asfaltarea segmentului de drum cu piatră cubică din zonă.

Intervenţia mea face referire la lucrările din Strada Alexandru Vlahuţă. Respectiv, schimbarea conductei de gaze, din câte am înţeles. Aş dori să îl întreb pe domnul primar dacă în urma finalizării lucrărilor de pe Strada Alexandru Vlahuţă, segmentul de drum piatră cubică, care măsoară vreo 400 - 500 m, va fi asfaltat?”, a întrebat Drogeanu.

Răspunsul venit din partea primarului Marian Dragomir a fost unul scurt şi la obiect. Acesta a promis doar că strada respectivă va fi asfaltată anul viitor, fără a oferi alte detalii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro